February 10, 2010

once upon a time;)

dari kecik smpai skang aku jarang sedeyhttp://emo.huhiho.com...kebanyakan kenangan dlm idop aku sumenye yg hepy2 jek...aku jarang nanes..tp kalu da skali nanes tu mmg teruk laa..
dalam idop neh aku da jmpe mcm2 org..da berkawan ngn org yg mcm2 ragam..tp de besh fren i've ever met is when i'm in sm teknik jengka..there i met with chek, ellie, naza n amoy..diorang tu sume kawan baek aku mase kt teknik jengka..http://emo.huhiho.com
tak lupe gak pd tierah..gepren gelapku kt sane..ahahaa~mish them a lot...aku ta ase aku akan jmpe lg kwn yg besh mcm tu spanjang idop aku...kwn2 yg aku jmpe sblm n slps diorang mmg ta same..aku syg sgt2 kt diorang..
bdk2 clas aku, 4 n 5 civil engineering studies..kt teja tu aku bukan skadar blaja dlm pembelajaran jek..mcm2 yg aku dpt kt sane...
one of them is frenship...rendu kenangan mse kt sane..cekgu2 ku yg baek..aku dpt jadi peniaga kt sane..jd penjenayah dlm senyap2http://emo.huhiho.com..ponteng prep..tu sume kenangan yg ta mungkin aku lupe smpai bile2http://emo.huhiho.com..
kadang2 hati neh meronta-ronta nk ulang balik kenangan dlu..aku ase aku sanggup if umo aku stuck kt umo 16 ngn 17 smpai bile2..aku nk bsame ngn diorang..aku rendu gile kt diorang...sumtimes air mata neh menitis bile teringat kt korang..lagu pelangi petang kalau aku hayati mmg banjir la aku..
lagu tu bmakne wat aku..aku syg korang..kalau la kite dpt bkumpul smule cm dlu..kalau kite dpt same2 blaja balik mcm dlu..n kalau lah sume menda neh bukan skadar kalau jek...
chek, elie, naza, amoy, mai, dha, nad..kalau aku diam ta bmakne aku lupe kt korang..ati aku sntiase ingat kt korang sbb tanpe korang mmg aku ta kan nikmati ari2 terakhir fasa persekolahan aku..
time kasih sbb kasi kenangan yg lg manis daripada menda2 yg manis..korang kawan aku dunia akhirat~http://emo.huhiho.com



p/s: penulis dilema krisis umo keremajaan~http://emo.huhiho.com

5 horlicks ais:

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

yup zaman kecik2 lah paling best kan, tapi kita ni makin tua.just enjoy your every moment dear..=)

lionteen said...[Reply to comment]

nangis tu bgus sbnrnye..
dpt cuci mate kite...

wah..
kngn2 dulu bersm mmb mmg ssh nk lupe kan..

dotblogspotdotkom said...[Reply to comment]

kenangan.. hanya utk di KENANG... so tak perlu kita bawa EMOSI KEZAMAN DAHULU.. sekadar dikenang aje.....

Frodo Baggins said...[Reply to comment]

nangis baik tuk mata ~~

ngahahhahaha

>>___<<


bila updte?

kiwi said...[Reply to comment]

aku mls nk update la frodo..bz bile weh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...