May 27, 2010

aku tak faham kau cakap ape..

sumpah ta paham!
depan cakap laen
blakang cakap laen

apa ini sume

nak sorok ape neh
cakap biar terang dan nyata
supaya aku lebih mengerti


hati kau kata ta cinta

tapi bila kau bahagia dengan dia
kau lupakan aku

jadi aku ucapkan pada kau

dengan penuh khusyuk dan tawaduk
serta perasaan saket d hati
macam kena tusuk dengan pisau pemotong daging


"SELAMAT BERBAHAGIA HENDAKNYA BERSAMA PATOGEN ITU"

kau buatkan bahase aku untuk post kali neh tunggang langgang!!





May 16, 2010

selamat hari guru~٩(-̮̮̃-̃)۶


whoaaaaaa...datang lagi ari neh..sume sedia
maklum bahawa 16 Mei merupakan hari guru untuk seluruh guru
2 kt Malaysia terchenta..and besenye budak2 skola ta blaja la kalu ade hari guru neh...duk dalam dewan tengok pertunjukan same ade oleh guru atau pon murid..aku malas btol nak g skola kalu ari guru sebab ta blaja (sjk bile ko suke blaja neh?) tapi memandangkan aku da abes skola jadinye aku pon da dekat 3 tahun gak la ta sambut..tapi kadang2 rendu gak la nak sambut balik..wakakakaa..rendu kt cekgu2...bile pk bali kesian kt cekgu yg da mengajar aku..kena lak perangai trejal nk mati..cekgu pandang macam nk kuar laser superman pon wat b**** lagi..wakakakakaka....tapi pelik nape bile da msok IPT da ta wat ari guru neh..kan lecturer2 tu pon kasi ilmu gak..patot tukar la kot hari guru tu jadi hari pendidik..waaaaaaaaaa mandai jek aku nk tukar..ahaks...pape pon aku mengucapkan selamat hari guru kepada cekgu, ustaz, guru besar, guru kecik, pengetua, pengemuda, teacher, cekgu kaunseling dan mereka yang terlibat dalam propesen perguruan same ade scare lansung atau tidak lansung..n pada sahabat aku, kau yg ber id a.apizz slamat ari guru~

May 15, 2010

sebuah karya agung..muakakaka...budak2 af pon bley kalah=)



muakakakakaa.....

muke ta menahan + lagu mexico = aku gelak guling2

da lame tgk tapi bawu ari neh trase nak upload~

video

May 10, 2010

hlovate

blog owh blog..makin lame makin ta d update..bkn tamau update tp aku kebizian dan kemalasan tahap supernatura gile2 senget neh...kali neh nk cite psl novel plak bley tak?kalu ta bley pon aku nk cite gak sbb aku pnye blog so sukati aku laa...ahaks..kowg kenal hlovate?hohoo...ta kenal eh?aku pon ta kenal sape hlovate tu..yg aku taw aku sangat2 meminati karya2 beliau..his/her<<(aku gune cmnie sbb aku tataw gender die ape..maap!) karya sangat2 laen dari novel biase yg aku bace..not like typical novel yg asek cintan-cintun..meleleh-leleh cm air terjun gunung ledang..very inspiring..

fes time bace novel beliau iaitu
5TAHUN 5BULAN pon ase sgt2 tertarik..so aku ase kowg ptot bace la novel die..aku jamin kowg ta kan nyesal!kalu nyesal bace kowg bley kasi novel tu kt aku..ahaks...jalan cite beliau ta same mcm novel laen..in short novel2 beliau berteraskan someone change from bad to good..from better been better..jadi kalau sesiapa berniat untuk menjadi lebey baek kowg cube la bace novel2 beliau mane la taw dpt hidayah ke..pis!


v
v
v


pix kt atas neh koleksi2 novel beliau yg aku ade..ekceli ta silap aku ade 7 kot novel die..tajuknye SCHUBERT'S SERENADE dan KED'S STORY..tp both cite tu mcm compile skali ngn cite laen..INSYAALLAH kalu jumpe aku akan beli..


v
v
v

aha dis is front view novel hlovate..lupekan mozek umah aku yg da lame aku ta vakum tu...tatap la cover novel2 neh..mane la taw terbukak pintu langit kowg nk try bace..


sekian sahaja post beta untuk kali neh..

p/s: post kali neh aku update spesel untuk frodo baggins sbb die ckp da musan tgk cake kt blog aku..haha..so frodo lu tatap la wa pnye post kali neh..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...