March 27, 2009

.:1n1 su4tu c3r1ta:.

ehem..ehem...hihiii..dis is my first blog...malu lak asenye nieh..aku dikenali sbg kiwi,tiwi,wiwi, angelina jolie..(aku tak tipu nie)and wat so ever lagi la name panggilan aku..adess da tak taw nk cite ape..aku bkn suke sgt sesi ice breaking nie...tak sangke aku bleh wat blog nie sbb dulu mmg aku mls nk wat sebenarnye..tadet menda nk d cite kan..tp bile tgk ramai lak ade blog skang nie tak semena2 timbul prasaan jelez,nk blog gak!so pada suatu pagi yg hening dan sunyi d kala sume insan sedang enak bradu dan mimpi indah2 aku pon mulekan la misi aku nk membina "umah" aku nie..wakakkaaa..kalu da nk sgt tu aku sggup jek tido lewat even kol 6 pagi nnti da kne mangun g klas..
mmg sedey proses pembikinan blog aku nie sbb aku tak taw satu ape pon!pastu aku pon pm la sorang sahabat chat aku nie...die la bitaw aku kena g rajin tgk blog owg..aku pon ckp la mmg aku suke g jln2 kt blog owg pon!adesss..dgn tegak dan konfidennye aku menjawab..at last aku pon rajinkan la diri g tgk blog owg laen..mmg cun..kalu blog aku nie aku sendiri tgk pon daif sgt..wawaaaa...da la tadet emotion mcm korang..tak dpt nk gambarkan pasaan aku nnti...skang nie aku tgh nk nuntut ilmu ngn kembar aku namenye fara..baek gak budaknye..tp sengal gilak..tp aku tak kesah sbb same jek prangai ngn aku..kwn ngn die mmg besh la tp aku suke majuk ngn die nie..wakakaka...wat fara jgn lupe janji fara kt kiwi ek..huhuu..da la tak taw da nk bebel ape...sury la ek blog aku nie tak mcm blog..maklum la aku tadet bajet nk kasi blog aku lawa mcm klcc...till then...

5 horlicks ais:

-.(^.^)k4w4nku dun14ku(^.^).- said...[Reply to comment]

wakakaka.. aok namo la anounce den sengal kat cni.. malu den org taw den sengal.. huhuhu.. eleh x taw konon, den tgok aok punye blog nie lgi cntik dri blog den.. aok lgi pndai sbenarnye kiwi wess.. psal emitions tu kan den dah kasi linknye.. amek kat situ jek..

.:b0n3c4-j4L4n4n:. said...[Reply to comment]

wakakakakaa...
biar la fafa utk kesenangan kite bsame gak...
nie blog owg miskin la fafa:((
aok kasi katne ek?

Anonymous said...[Reply to comment]

SALAM...

amboi2...time koi nak ngajor aok tak sudi..pastu cakap xde org nak ngajor lak...sampai ati aok...nak emot kat blog koi ada..amik situ je...
koi kebizian dah skang..xleh nak on9..huhuhuhu..nyampah giler...
kat blog koi ada tutor sket2..aok cedok situ je laa...
time koi wat blog dulu langsung xde org ngajor kiwi weh..semua koi wat sendiri je tu...hahaha...

ok..got to go..chiowwwwwww!!!!

n3sl0_______

Anonymous said...[Reply to comment]

huh ade blog xinform pon eyhh...xpe2...den dondam nehh

.:b0n3c4-j4L4n4n:. said...[Reply to comment]

p/s nes:ala nes koi bz gak laa..nk soh aok ajar pon asek off9 jek..ni pon koi wat sendiri jek..tgk gak kt blog aok nie..tenks ek nes..jasamu di kenang...

p/s sape nie den tak konal:ala blog den nie blog owg miskin laa..namo la dondam2 nnti idop den susah lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...