September 4, 2009

aku windu...


sudah 4 bulan die menghilangkan diri..sudah 4 bulan die hilang begitu saje..dan ini bermakne suda 4 bulan juge kami terputus hubungan..persahabatan yg bermule di ym hancur macam tu jek..persahabatan yg manis pada mulenye berakhir ngn sesuatu yg amat pahit utk aku terima..walaupon penipuan demi penipuan tentang diri die yg aku dpt taw tp sungguh hati ini x dpt membenci die...aku percayekan die sepenuhnye..segala luahan die aku bace..tiap2 ari kami berkongsi luahan masing2 di pm box ym nie..segala2 diluahkan pada aku..kami menganggap diri kami kembar kerana keserasian antara kami..andai salah seorang dari kami tiada pasti akan di soal..soalan2 seperti "sorang jek ke joint room ari nie..'f' mane?"..sungguh aku rindukan die...aku x kesah walau cmne pon rupe die..aku ase rendah diri sgt sblm nie bile tgk pix die kt avatar ym..dlm ati aku ckp "santeknye budak nie..layak ke aku berkawan dgn org yg santek mcm die nie.."die mmg kwn yg baek pd aku..concern n very take care psl aku..aku x taw la die iklas ke x wat cmtu kt aku atau sekadar bermuke2..mmg ramai org ckp jgn terlalu pcaye pd kwn2 dlm ym nie..aku taw tu sume tp bile tgk die mmg mcm iklas n jujur nk kwn ngn aku so aku nie cpt la lembut ati..aku windukan die..windu sgt2..wlupon die da tipu aku tp hati aku x dpt nk benci die..fes dpt taw segala psl die slame nie satu penipuan jek mmg aku akui aku marah!teramat marah!tp lame kelamaan aku jd windu..windu mau borak same die..aku taw kwn2 aku yg bace ape yg aku tulis nie akan ckp aku bodoh sbb still mau kwn ngn org cmtu tp nie masalah ati n prasaan aku..terpulang la nk ckp ape..wat insan yg bername 'f'..andai kau bace ape yg aku tulis nie aku nk kau taw aku slalu maafkan kau n kite still kwn smpai bile2 sbb bg aku tadet istilah ex-fren...

5 horlicks ais:

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

hurmm..jgn sedih2 yer kiwi, satu hari nt pasti dia akan muncul kembali, biasa lah tu lumrah, people come and go....
sometimes it hard to let go someone we care and love..but when the times come...we have to let them go dear...
senyummmm kiwi...=)

lionteen said...[Reply to comment]

ala..
kiwi jgn sedih2 yek..

dotblogspotdotkom said...[Reply to comment]

huhuhu becinta... ini le yg di kata kan bencinta tu ye.. macam lagu faizal tahir tu...huhuhu

[A][S][s][1] said...[Reply to comment]

kiwi..
assi terasa juga sedey nye
tabah ye
moga die muncul semula

dotblogspotdotkom said...[Reply to comment]

pakcik wendu kamu juga...huhuhuhu

ok le.. kamu blh jengah kat sini utk read more tu...

http://dotblogspotdotkom.blogspot.com/2009/05/how-to.html

selamat mencuba.. kalu konpius... jangan putuskan fius.. nanti bergelap plak...huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...