September 25, 2009

jericho owh jericho...

ehem...test2 suare jap..masih ingatkah anda dengan jejaka d sebelah ini??ye inilah die lelaki yg dulunye x silap aku mase aku form 1 kot penah berlakon dlm cite PANGAKO SA YO atau dlm bahase melayunye the promise to you if im not mistaken laa... aku yakin ramai gadess2, mak2 gades yg gile bayang plus angau lg kt die termasuklah mak aku skali..hehehee..aku angau gak tp tadet la smpai kes msok dlm mimpi smbil aku duk meraung sebut name die nie..haa name die konpem pmpuan taw..kalu lelaki aku x taw la taw ke x tp abg aku taw..hehhee..name buah pinggang aku nie JERICHO ROSALES a.k.a ECHO..

mesti ramai yg suke tgk die berlakon..al-maklum la pmpuan kan suke lelaki yg encem n romantik mcm die nie (x tmasuk penulis)drama yg paling aku x bley lupe smpai skang wlupon da 6 taon blalu..pangako sa yo..peh tangkap leleh citenye..mak aku citenye blom maen lg da tpacak dpn tv..nsib baek x msok dlm tv tu terus..siap pesan lg.."ha jgn nk kacau mak nie..mak nk tgk tv.."

kemain lg mak aku nie..begitu la demam mak aku pade cite tu..ekceli cite tu mybe aku dan mak aku x kan tgk kot sbb jln cite die complicated sgt plus aku x suke tgk drama bersiri tp d sebabkan die nie blakon so aku tgk la..ehehheee..tp x bley nk kate ape la sbb aku pon 2 kali 8 jek ngn mak aku..hehehehe..ntah nape aku bley kuar ilham nk post cite psl die lak mlm nie..mybe sbb aku bwu pas layan utube cite tu kot..wakakakaa...



nota kaki tangan : kalu la aku dpt pakwe mcm nie..fuhh bahagienye aku..lalalalalala~~~

12 horlicks ais:

The Hobbit Frodo said...[Reply to comment]

jericho rosales???


xoxoxoxoxoxo ~ bibik aku pnh histeria ngan mamat ni. nway aku x wish slamat raya lagi .. mahap zahir ((batin ader ker?) xoxoxoxooxo

larixxxxxxxxxxxxss

:.ejaputri4ever:. said...[Reply to comment]

hhuhu..hye ma dear...wlaupn crita tu dah bersawang dalam kamus hidupku namun wajah actornya masih segar di mindaku...Falah ttp pertma lawh.hehehhe..

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

eley oke lg bibik ko histeria..tadet la smpai die lari g filipina tu cr mamat nie..

ko ngn aku maaf zahir jek suda..

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

hahaha..terukan la ngn falah tu..yg nie jgn kaco taw

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
dotblogspotdotkom said...[Reply to comment]

jeles la pakcik... patut le tender pakcik kamu tolak mentah2..... kamu nih... sedey.....

apa kes read more kamu tu?... senyap je...

anyway... salam aidilfitri utk kamu....

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

hehhehe..pakcik juz lewat 6 taon jek..kalu pakcik cpt seminit konpem kiwi time pnye...

read more tu x jd la kiwi wat pakcik..hehehehee..

nnti kiwi try wat lg..kalu ade mslh lg kiwi roger pakcik oke

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

hehehe..dulu suka jg tgk drama tu hehe

desbliss said...[Reply to comment]

huhuhu...he's good looking, i pna jmpa dia skali kt midvalley dulu...dia ngan sape ekh heroin pangako sayo tu. Sgt2 bergaya

-- [ 4nkEl r4p ] -- said...[Reply to comment]

[ kiwi ] ---> nak dibandingakan ngan abg rap..mestilah abg rap ensem lagi kan :->

neem said...[Reply to comment]

hensem :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...