October 15, 2009

aku da songsang???

owhh noooo!!!aku telah d salah ertikan...arap maklum yek..aku masih normal lg..d sebabkan pix d sebelah nie aku telah d label sbg songsang d sebuah laman yg kunun2 tempat utk kawan2 tuuu!huh!aku masih NORMAL!d ulangi aku masih NORMAL..NORMAL...NORMAL lagi..aku pon x taw la nape makhluk tu kate cmtu..aku ase pix nie oke jek..tadet pon menunjukkan bengkok kt mane..

meh sini aku terangkan kalu nk phm sgt..pix nie menunjukkan wawa yg sedang tertekan..aku pon x taw la tang mane yg tertekan sgt tu..da die kate tertekan aku taip jek la kt sini mcm yg die ckp tu..wawa senget tu yg rmbut pnjang..aku opkos la yg rambut pendek tu..encem kan??wakakakakaa...
aku plak saje jek ngetest take pix gaye gitu plak..pix nie d amik oleh aku sndirik pd wktu malam time aku tgh break dr shooting..muvee ape tu aku x bley nk ckp laa..kalu korang nk tgk u all can
wait poreber la ek..ahakz!

nie pix aku versi pkai tudung..see?aku masih lg taw aku d lahirkan sebagai siape..so pade makhluk2 yg ckp aku sebaliknya bawak2 bertaubat~~












nota kaki stokin pendek: da lame x hapdet blog tibe2 hapdet psl cite cmnie..adeii..mungkinkah mereka cemburu melihat kekachakan aku tanpe tudung??duh~

5 horlicks ais:

The Hobbit Frodo said...[Reply to comment]

Kiwi ~

diorg kata ko songsang luar tabii kew bila nampak posing ngan pompuan rambut panjang tuh?? huakakakka ~ apakah otak semput neh ~ beliau jeles dengan kekacakan rambut kau agaknyew.

takper ~ kita x mati dek keji. lagipun meka x tau mende yg kita tau ... cukup ADA yg maha mngetahui apa dlm hati kita nih!!


uikkk Frodo berkhutbah pulekkk


>>______<< xoxoxoxo

dotblogspotdotkom said...[Reply to comment]

buang je le gambo yg tak bertudung tu... nanti ramai yang tgk.. penuh plak buku kiri kamu....

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

hurmm..biarkan aja org cam tu kiwi, yg penting kita sendiri yg tahu kan..=)

lionteen said...[Reply to comment]

kamu tu nsem sgt..
tu yg org slh erti tu..
hehehe

*{* S*7*R*4*W*B*3*R*R*Y *}* said...[Reply to comment]

adeiiii....awat la...len kli xpyh nk upload pic botak_pengale cm ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...