May 10, 2010

hlovate

blog owh blog..makin lame makin ta d update..bkn tamau update tp aku kebizian dan kemalasan tahap supernatura gile2 senget neh...kali neh nk cite psl novel plak bley tak?kalu ta bley pon aku nk cite gak sbb aku pnye blog so sukati aku laa...ahaks..kowg kenal hlovate?hohoo...ta kenal eh?aku pon ta kenal sape hlovate tu..yg aku taw aku sangat2 meminati karya2 beliau..his/her<<(aku gune cmnie sbb aku tataw gender die ape..maap!) karya sangat2 laen dari novel biase yg aku bace..not like typical novel yg asek cintan-cintun..meleleh-leleh cm air terjun gunung ledang..very inspiring..

fes time bace novel beliau iaitu
5TAHUN 5BULAN pon ase sgt2 tertarik..so aku ase kowg ptot bace la novel die..aku jamin kowg ta kan nyesal!kalu nyesal bace kowg bley kasi novel tu kt aku..ahaks...jalan cite beliau ta same mcm novel laen..in short novel2 beliau berteraskan someone change from bad to good..from better been better..jadi kalau sesiapa berniat untuk menjadi lebey baek kowg cube la bace novel2 beliau mane la taw dpt hidayah ke..pis!


v
v
v


pix kt atas neh koleksi2 novel beliau yg aku ade..ekceli ta silap aku ade 7 kot novel die..tajuknye SCHUBERT'S SERENADE dan KED'S STORY..tp both cite tu mcm compile skali ngn cite laen..INSYAALLAH kalu jumpe aku akan beli..


v
v
v

aha dis is front view novel hlovate..lupekan mozek umah aku yg da lame aku ta vakum tu...tatap la cover novel2 neh..mane la taw terbukak pintu langit kowg nk try bace..


sekian sahaja post beta untuk kali neh..

p/s: post kali neh aku update spesel untuk frodo baggins sbb die ckp da musan tgk cake kt blog aku..haha..so frodo lu tatap la wa pnye post kali neh..

8 horlicks ais:

Atiekah said...[Reply to comment]

cam besh jew sume novel2 nih heheh nnti nk try g carik lah..

.:kiwi meLancHoLy:. said...[Reply to comment]

ahaks..sile la cari..novel beliau mmg besh!tip top!cover die pon laen dr yg laen kan;)

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ said...[Reply to comment]

xrugi klau bli...

Anonymous said...[Reply to comment]

berminat untuk membeli novel 2nd hand?
harga potongan 20%-25% dr harga asal?
berminat sila reply kt missy_nym@yahoo.com untk mendapat senarainya.
terima kasih..

Frodo Baggins said...[Reply to comment]

>>____<<


hantu novel!
novel RAM xder ke?
beliau pun best weh!
g beli cepat

kah3x ~~~

.:kiwi meLancHoLy:. said...[Reply to comment]

ahaks..aku mmg antu novel=))
mcm ko tak jek kan bro >>____<<

Alisya said...[Reply to comment]

sama la kita.alisya pun ada kumpul semua novel dia. kecuali yg very the latest one la...thanks sbb share info psl hlovate. kalau x, alisya tak taw pun hlovate da release novel bru. lame da tak tgk jemari seni..looking forward novel baru dia tu :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

hee sy mmg akan sntiase story bout her sbb sy mmg minat sgt kt die. the latest one is geng ABCDE :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...