May 16, 2010

selamat hari guru~٩(-̮̮̃-̃)۶


whoaaaaaa...datang lagi ari neh..sume sedia
maklum bahawa 16 Mei merupakan hari guru untuk seluruh guru
2 kt Malaysia terchenta..and besenye budak2 skola ta blaja la kalu ade hari guru neh...duk dalam dewan tengok pertunjukan same ade oleh guru atau pon murid..aku malas btol nak g skola kalu ari guru sebab ta blaja (sjk bile ko suke blaja neh?) tapi memandangkan aku da abes skola jadinye aku pon da dekat 3 tahun gak la ta sambut..tapi kadang2 rendu gak la nak sambut balik..wakakakaa..rendu kt cekgu2...bile pk bali kesian kt cekgu yg da mengajar aku..kena lak perangai trejal nk mati..cekgu pandang macam nk kuar laser superman pon wat b**** lagi..wakakakakaka....tapi pelik nape bile da msok IPT da ta wat ari guru neh..kan lecturer2 tu pon kasi ilmu gak..patot tukar la kot hari guru tu jadi hari pendidik..waaaaaaaaaa mandai jek aku nk tukar..ahaks...pape pon aku mengucapkan selamat hari guru kepada cekgu, ustaz, guru besar, guru kecik, pengetua, pengemuda, teacher, cekgu kaunseling dan mereka yang terlibat dalam propesen perguruan same ade scare lansung atau tidak lansung..n pada sahabat aku, kau yg ber id a.apizz slamat ari guru~

5 horlicks ais:

shazika said...[Reply to comment]

pensyarah=pendidik=cikgu
so kesimpulannya Selamat hari guru

jangan lupa wish ur lecturer

.:kiwi meLancHoLy:. said...[Reply to comment]

aha bile sebut guru org ingat cekgu skola jek..ahaks kt kolej tade sambut pon tp still akan mengucapkannye;)

BalqisShafiqa said...[Reply to comment]

salam ziarah. :)
saya pun rindu nak sambut hari guru.
tapi dah habis sekolah, tinggal memori sajalah kan.

Jemput datang komen blog saya.

Frodo Baggins said...[Reply to comment]

wa rasa wa layak digelar cikgu.
sila lah wish wa ..
wa guru rempit terbaik
wooohaaa!!!


>>___<<


siapakah a.apizz?? phewwww weee ~~

applesakura said...[Reply to comment]

dah ari guruke??
adeyh~~ maaflaaa sayer ketinggalan zaman~ hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...