October 18, 2010

terasa ? ade aku kesah kot . . .

jantina dalam IC menunjukkan yg saya neh positif perempuan dan saya pon tak ragu dan konpiden dengan jantina asal saya neh..
aiyoo don't get me wrong...bukan saya nk mengatakan bahawa saya keliru dengan jantina sendiri..
tidak sesekali!  mau kena laknat perempuan menyerupai lelaki dan vice versa.
oke isunya di sini ialah kenapa perempuan mudah sensitif ? cakap sket pon nk sentap laa....trend kat muka buku tu lak tiap kali sentap mesti kunci dinding...(saya pon pena wat :D ) kalau tak kunci mesti deactivate (kononnye la ) aiyoo tapi yg klaka tu wat temporary jek..asal tak permanent terus ? ape kah motif wat camtu ? ekceli saya pon pena wat camtu gak..bila fikir balik "ish bodohnye la wat camtu..ntah pape jek" 
tu saya punya fikiran laa..tak taw la orang laen pikir camne lak...


satu lagi kes ialah perempuan yang mudah terasa dengan boy mereka..(nasib baek saya tade *wink )
sumtimes menda kecik jek pon tapi melarat sampai berhari2...
then mudah salah sangka...di sini saya bermaksud ialah mesej tidak sampai kepada kaum perempuan ini..
senang cakap perempuan salah faham laa...
bile bercinta neh IQ memang jatuh laa..logik akal pon ntah ke mane...haish ! penat nak melayan orang camnie...being sensitive is not a crime...bukan 1 dosa..tp over sensitive tu yang menyebabkan darjah nak naek kaki ke muka itu tinggi...jadi sayangilah diri sendiri dan orang sekitar anda ( tu pon kalau tamau jadi mangsa orang yg dah kurang sabar dengan perangai anda :D ) moga kesabaran sentiasa ada dalam diri kita..sesekali buat pengislahan diri tak salah kan... :)


saya tidak tujukan entry ini pada sesiapa..cuma meluahkan apa yg terfikir di kepala..

may Allah bless

2 horlicks ais:

Anonymous said...[Reply to comment]

ak tau spe prmpuan mudah trasa dgn boy mreka...hehehehhehe=))

kiwi wiwi said...[Reply to comment]

sperti yg saye taip saye tak point pd sape2 ye..ini adalah general..anda jgn nk timbulkan spekulasi ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...