March 6, 2012

Resepi Otak...Bukan Otak-otak

Assalamualaikum people !

Lama gila dah aku tak update blog ni.  Kesian bersawang.  To make it short, aku sangat malas nak update sebab kesibukan aku yang tak berapa nak sibuk sangat.  Tapi seriously sekarang aku dah sibuk memandangkan dah bukak sem baru dan aku kena bertapa kat uni ni untuk setahun lebih lagi.

Sem ni memang boleh membuatkan otak aku berasap je memanjang.  Lapan subjek dengan 23 jumlah jam kredit.  Aku dah rasa macam nak ambik PMR je.  Sem lepas dah rasa disaster dah.  Sem ni macam tambah azab lagi je.  Memori otak aku ni da la tinggi plus untuk sem lepas classmate aku ramai yang dapat DL.  Aku bukan tak nak dapat DL.  Memang saja nak cipta rekod tak pernah dapat DL masa degree.  Biar hampir-hampir ke situ.  Hahahahaha...besides they all yang dapat DL tu pun masing-masing ada rahsia di sebaliknya.  What do you expect la kan.  Bukan semua orang hati tu sebersih baju kemeja yang dibasuh menggunakan dettol maupun dynamo dicelup pulak dengan softener softlan.

K la.  Tu je aku nak update.  Lain kali aku merepek lagi.

Bai !

3 horlicks ais:

Eja Razif said...[Reply to comment]

Aku faham sangat tuh...tak lama lagi ada la rezeki kon DL..good luck dear..

Miszyuyu said...[Reply to comment]

eh setahun lg ke? cptnya ms berlalu dh 2thn eh

dRag0nfLy said...[Reply to comment]

belajar itu ibadah.. kalu buat ibadah mana boleh merungut... huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...