January 9, 2012

Promote Site Baru

Assalamualaikum and Hailo people.

Sekarang masih lagi dalam mood exam yang tak berapa nak mood sangat la.  As I mention before, satu blog yang akan menceritakan segalanya tentang cerpen dan novel akan di release pada 7th January 2012.  Blog tu telah pun di relased and alhamdulillah the response is so memberansangkan walaupun pada mulanya memang quite nervous jugak sebab takut syok sendiri je.  Anyway feel free to visit the site at this link.


Don't expect too much.  Sebab the writers tu semua amatur yang main hentam je type apa yang mereka buat.  Jangan risau kalau cerita kami cliche ke apa sebab we try to not make one.  At least a cerita that is not tooooo jiwang.  I guess la.

Bai !

4 horlicks ais:

Anak Pak Muin said...[Reply to comment]

nice effort

Eja Razif said...[Reply to comment]

i follow!

dotblogspotdotkom said...[Reply to comment]

nice template..

biasa la... kalu tak mencuba.. mana kita tau bakat yang ada..... teruskan menulis....

zaty luvlianncezzz said...[Reply to comment]

oke fine nak polow ! :)

Jum hayati di sini (^o^)
jiwa-jiwa #1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...