June 23, 2009

-=ketawa dan air mata=-

tajuk entry mmg x bley blah btol laa..tp mmg mase aku kuar bwu2 nie aku ketawa n aku turut mrase duka..minggu nie kuar town lagik...org tadet kije mmg cmnie..tiap2 minggu kuar abeskan duit..duk umah bkn ade ape pon padahal kije melambak tp suke ngelakkan diri..fes of coz la tgk wayang..cite 17 again..yg blakon tu plak kekasih x di anggap aku iaitu zac efronhttp://emo.huhiho.com..ntah btol tidak aku eja name die tu..citenye besh aku minat nk tgk sbb zac tu jek..kalu x cite tu x menarik pon...then aku roger akak aku yg sorang nie..ekceli bkn akak kandung aku tp da aku tadet akak so menumpang kasih dgn org jek laa..http://emo.huhiho.com

"kiwi kt town nie..namo jumpe ke?"...

"akak kt mega nie..kamu katne?"..

"kiwi kt mega gak nie..jap lg kiwi cari akak"..

then bermula la pencarian mencari bintang realiti tv..nmpk die sensorang duk kt bangku..hik3..lme x jumpe die..ade sket perubahan pd rmbut die..mklum la artis seksi katekan..die ajak tgk wayang tp aku da tgk td!so maen la boling..membazir duit aku jek lanje..bkn strike pon maen!sume msok longkang!hahaaa..tp yg beshnye aku menang!http://emo.huhiho.comhuuhuu....pdn muke akak!pas bowling g koke lak..skali 6 lagu balun..c pa'ah nie kunun malu2 kucing nk bersalin nk nyanyi..skali da pegang menda alah tu namo lepas dah!cetttt!lagu wajib kalu koke "jangan pisahkan"..aku x bley nyanyi lagu nie sebenarnye..sebak dada akuhttp://emo.huhiho.com..tp wat jek la mcm tadet efek pape..aku smpai da terduduk2 sbb penat diri smbil koke nie..hmm..da penat melalak bwu la g isi perut..aku mkn muffin jek..lame x jumpe ngn akak aku nie mcm2 cite kuar...mmg besh la kalu kuar ngn die nie..kuar 4 org tp borak mcm 10 org..tp d sbalik kegirangan kuar ari tu ade cite duka upenye..mybe akak aku tu x sedar yg cite die da melukakan ati aku..mule2 pnye la rakus aku mkn muffin tu but then berubah menjadi slow mcm kete lembu pas da dgr cite die..mmg x silap la aku rahsiekan perkara nie drpd "die"...akak kalu la kamu mengerti ape yg adekmu rase dan pendam slame nie..http://emo.huhiho.com

v

v

v


>>nie la cite yg aku tgk ari tu..kiut gilak la c zac nie..jatuh chenta berguling2 den d buatnye...sdg bergaduh ngn cik banessa http://emo.huhiho.comnie utk dapatkan die.....

v

v

v

>>sile jgn perhatikan subjek d blakang aku tu..nie la pic kedua aku senyum x iklashttp://emo.huhiho.com..isk..mase nie bwu pas taw psl cite sedey tu..d luar aku ktawe d dlm aku nanes..wah!

5 horlicks ais:

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

manis tu senyuman kiwi, jgn lah sedey2 k..

aaa..nt kita sama2 ushar budak2 comel

tu subjek kat belakang dalam pics tu chomel ape hehehhee..

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

manes sbb bwu pas mkn muffin yg manis ivy..

aloh..x pasan la yg blakang tu sebenarnye:((

- - [ 4nkEl r4p ] - - said...[Reply to comment]

stakat makan kat deli corner tu xyah la nak pomot..erk saper tu dik kiwi? abg rap... eh ankel rap tak kenal pun..

*{* S*7*R*4*W*B*3*R*R*Y *}* said...[Reply to comment]

manis...snyum plastik..;)

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

ankel rap:-ankel rap x kenal ke..laa ingat die kenal..lol

wa:-hak3...hny kamu yg mampu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...