June 14, 2009

-=cita2 x kesampaian=-


mase kecik2 dlu kalu cikgu tnye "da bsr nnti nk jd ape murid2?"..msti jawapan seperti cikgu, doktor, polis akan kedengaran..ntah la pelik gak aku..kalu tnye bdk2 skulah rendah especially darjah 1 ngn tadika la msti tu jek la jawapan diorang..tipikal btol!jawapan x mencabar minda sengal aku niehttp://emo.huhiho.com..but tu jawapan2 glamer mase zaman aku dulu la..x taw la kalu bdk zaman skang terlebey advance lak...tp aku mukan nk cite psl budak skulah rendah..aku nk cite psl cita2 aku mse kecik..wakakakaaa...mase kecik dlu aku nk jd superhero taw..http://emo.huhiho.comwalawey...chopp!tu imaginasi aku jek..mse kecik2 dlu aku nk jd cikgu..tp bile da semakin bertambah usia (umo jek laa..tinggi x gak) aku ase aku x bleh jd cikgu..aku takot ramai murid terkorban sbb akuhttp://emo.huhiho.com..aku ade sifat x leh kontrol bile aku ajar n org x bleh phm aku cepat nk marah..silap2 kaki tangan pon bleh naek nntihttp://emo.huhiho.com..lagi satu aku x reti nk ajar org kasi phm ape yg aku ajar..kire aku bleh phm sendiri jek laa...cian kt anak2 murid aku nnti kalu dpt cikgu cm aku..plus bdk2 zaman skang nie kan da x reti nk respek cikgu..kang aku x leh sabar aku terbelasah bdk tu die hentam g ngadu kt parents mati akuhttp://emo.huhiho.com..parents skang pon asek nk menangkan anak jek..x taw anak tu mcm setanhttp://emo.huhiho.com..so kire pilihan yg bijak dan bernas la aku x jd cikgu..tp skang nie aku still sandang gelaran cikgu tp cikgu x bergaji laa..ngajar adek aku sendiri..die la tempat pelepas geram akuhttp://emo.huhiho.com..wakkaakaaa..sesungguhnye aku mukan kakak yg baek..tp stiap orang merupakan guru bg diri masing2..wah!ayat x bleh blah da kuarhttp://emo.huhiho.com..mls la mengarut daa..http://emo.huhiho.com

6 horlicks ais:

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

hehehe...dulu pun sy bercita2 nak jadi itu dan ini

tapi alih2..cita2 itu dan ini tak kesampaian hahaha...

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...[Reply to comment]

dulu cita2 nak jadi ehem2 tapi skang tak sangka lak jadi betul2...waaa tensen btol..

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

ivy: bese la tu..cita2 ngn angan2 lebey kurang same jek..yg bezanye cita2 nie tinggi sket

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

abg rap ehem2 menda tu:-" baek ckp pat:-w

dotblogspotdotkom said...[Reply to comment]

cikgu tanya pakcik... masa tu tahun 60-an... kamu nak jadi apa besar nanti...

pakcik jawab software engineer... lps tu 1 kelas gelak... muwakakaka...

gelak sbb mereka tak pernah dengar apa itu software engineer.... sbb pakcik advance 200 tahun dari depa... muwakakak....

lupa kan seme statement tu huhuhuhuh

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

cett pakcik advance yek..
agak2 200 thn akn dtg jd ape la pkcik ea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...