July 28, 2009

-cinta "monyet"ku-

bercinta??monyet bercinta??cmne tu ea..nk pk pon x tercapai akalku..adakah mereka pegi ke candle light dinner??atau bercanda d taman munge?atau usik mengusik d tepian pantai??atau dan atau lg..hohooo..ekceli aku bukan nk cite psl monyet...tibe2 jek aku terpk psl cinta monyet d petang yg agak2 suam kuku panas nie..i wonder cmne bley dpt istilah cinta monyet tu??dan nape istilah tu d gunekan utk bdk2 skulah sahaje??nape x d gunekan utk org dewasa yg suda bekerja juge...sian kt bdk2 skulah tu..cinta diorang berdasarkan name monyet..nape msti monyet??nape x kumbang terbang ke..rama2 berlaga ke..ikan emas ke..monyet??kadang2 aku tgk gak monyet2 nie memandangkan umah aku byk monyet2 yg berkeliaran..aku tgk tadet pon monyet2 nie beramah mesra..x taw la same ade aku x pasan atau ape sbb aku pon x taw cmne nk kenal psti jantina monyet nie..kalu aku nmpk monyet bwk baby monyet mybe la aku bleh agak tu msti mak monyet..x penah lg aku nmpk monyet bdua2an..so cmne nk tgk monyet berdating nie??can anybody explain 2 me cmne bley dpt istilah cinta monyet tu??

V

V

V

agak2nye sbb inikah maka terhasilnye istilah cinta monyet d kalangan remaja itu??

11 horlicks ais:

jiran kamu.. said...[Reply to comment]

munyet oo munyet...tempat ankel kursus ni manyak munyet... manyak gak yang bercinta macam dak kecik tu....

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

wakakakaa=))ankel lame x nmpk..kemain lame kursus..eii mane ade kiwi bercinta la:((

aien~s corner said...[Reply to comment]

wah! cnta monyet ku mmg klaka..hahaha

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

cinta monyet....

sebab monyet cute kot hehhehe, lagi satu monyet ni bising, kejap lompat sana sini, macam cinta remaja juga hak hak hak

appleCuBbyz said...[Reply to comment]

hahahaha cinta monyet org dulu2 lagih best dr budak2 hingusan skunk nih kan?..hee weee~

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

aien namo share kah?nk gak gelak same2

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

waa..ivy tinggi btol imaginasi u..kagum i..tp namo la cinta i nie d pgil cinta monyet:(

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

ye ke fara??ape yg besh tu??sjk bile istilah cinta monyet nie d perkenalkan ea

dotblogspotdotkom said...[Reply to comment]

nape cinte monyet.. pakcik dolu pun tak paham..nape cinta monyet...

tapi disebab kan pakcik nih Doktor haiwan.. bila plak tukar jawatan nih.... kejap despes...kejap engineer... abaikan...

kalu tgk perangai monyet nih....monyet nih jenis binatang yang suka pada sesuatu itu dalam jangka masa yang pendek.... dan tak serius... takat suka ambik... tak suka..buang... gitu je la....jadinye tak kekal....

sbb tu cinta bebudak sekolah nih tak kemana... kalau ada pun sedikit je la yg p jinjang selatan.. ehh jinjang pelamin....

sebab tu katanye cinta monyet...

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

kemain pakcik byk sgt kijenye..
waa..pakcik huraian yg sgt mantop dr org yg bepengalaman nie=))
toche2 pakcik

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ said...[Reply to comment]

aku ske pic tuuu!!=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...