July 12, 2009

i'm back!!!

yosssh!aku kembali berblogging!setelah hampir seminggu blog nie terbiar aku kembali menyalakan balik cahaya d blog aku yg mmg suram nie...hurmm..aku tadet cite sebenarnye nk hapdet sbb mengalami masalah jiwa bwu2 nie..so skang aku da mule sem bwu iaitu sem 3 tahun 2..minggu ptame nie agak kelam kabut sket sbb junior bwu msok kan...peh jambu2 gak junior laki nie..besh sey cuci mata tgk diorang..bley la jd anak ikan aku nnti..ahakz!tp yg panasnye ngn junior pmpuan la..kerek nk mati..x taw nk hormat senior lngsung..ekceli aku pon x kesah diorang nk kasi salam kt aku ke x tp at least senyum laa..ke nk soh aku tarik urat kt muka tu bwu reti nk senyum..taw la aku same besar jek ngn korang tp senior tetap senior!cewaaah!

V

V

V

nie muke aku mase ari kedua g klas...tgh tggu lecturer msok klas..d sbbkan tadet kije nie la kije aku...ahakz!

V

V

V

dan lagi muke tadet kije..menunggu pakcik bus nie ntah ke mane..nie ari ke-4 g klas..

V

V

V

dan lagi kuasa dua..lecturer tadet aku la lecturer!huhuu..ramai puji kain saye santek ari tu...tp laen kali puji la menda laen plak~

10 horlicks ais:

-- [ 4nkEl r4p ] -- said...[Reply to comment]

pic last skali tu..no 4 dari kiri tu.. erk tu pokok pisang ke orang eh yg no 4 tu??\
wakakaka

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

uiksss jaatnye:((tu kiwi laaa..ade plak pokok pisang..tp x pe gak..pokok pisang yg cun..wakakakkaa

appleCuBbyz said...[Reply to comment]

hahahaha...
bergetah betul hehehe
xper2..pasnih, kiwi pakai tahi lalat besau kat pipi.. pastuh, sambil jln kat dak2 junior tuh, tonyoh la sirih kat mulut tuh... kompom diorg takot hehehhehe :cikgu disiplin" nih..hehe

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

wakakkaaa=))konpem junior nmpk kiwi sebatu pon da lari..sepak laju2 jek diorang nie sume

broSKL said...[Reply to comment]

hai tak tau la cmne leh tersesat kat blog kiwi bulan ni..erm salam perkenalan dari broSKL

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

amboi..cuci2 mata yer, tgk yg jambu2, ikot2...nak juga cuci2 mata dgn kiwi nih hak hak hak

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

broSKL sesat ke tersesat ke masok jek la dlm blog nie..jgn bikin onar da laa...

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

hak3 ivy meh la ikot..jum3 g cuci mata...pstu bley amik jd anak ikan=))

lionteen said...[Reply to comment]

amboi2..

jage2 mate tu..
hehe..

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

hohoo..mmg jage mata nie..kalu x mmg x bley la nk cuci mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...