September 13, 2010

dah nak jadi mama ke...?

aku memang suke baby...
diowg sangat cute..
sangat nakal...
sangat naif....

dulu mase zaman skolah nakkan adek...
skang da besar nak ade baby sendiri lak..(erkk..)
huhu....if one day aku akan ade anak sendiri konpem aku akan kasi first class punye care...
ye la kan kite sebagai parents la tentukan anak kite nanti nak jadi ape..
kalau dah dari kecik kite ajar anak kite bergendang, karoke sgale...da besa nanti wassalam la jawabnye...
adehh dah start melalut tapi who cares la kan..haha my own blog anyway..

V

V

V


neh namenye tisya..name manje die aku panggil budak botak..
haha sebab rambut menten jek same dari die baby smpai skang..tp skang kire da ade improvemet la sket.
pakai minyak kelapa kot..

V

V

V


aha dis little guy lak name die syahran danish....nakai budak neh tp aku suke sebab die comei..
kulit die sangat soft..(da name pon baby cik kiwi oitt!)
rendu lame tak jumpe die neh..tape sok aunty wiwi p umah syahran oke..



sumtimes diowg neh la yg wat aku hepy even just tengok pix diowg..*sigh



may ALLAH bless these two babies...  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...