January 5, 2012

Jemput Datang ke Majlis Saya ;)

Assalamualaikum people!

Annyeong !  Dah nak dekat seminggu kot aku tak update blog.  Ke dah lebih.  Sebenarnya aku tak rindu pun nak merepek kat blog ni.  Bizi tak hengat kut.  Sekarang ni tengah bergelut nak final tapi kalo aku la, aku tak bergelut sangat pun.  Tu sebab boleh je lagi nak update blog ni.  Okay tak nak cakap banyak.  Aku nak promote satu blog untuk mereka yang gemar membaca novel atau cerpen.

Aku dan beberapa orang teman telah membina satu blog khusus untuk kami post segala cerpen dengan novel kami.  Ni linknya.


Street Writers

Style kan nama blog ni.  Kui3x.  Writers dalam blog ni semua tak diiktiraf oleh mana-mana syarikat penerbitan pun.  Secara suka-suka je dan menulis ikut suka hati and just throw out apa yang kitorang rasa dan nak orang lain rasa.  Kalo rajin boleh la singgah kat situ.  Blog tu akan mula beroperasi secara rasmi pada 7 January 2012 ni.  Writers yang ada semua terel-terel dalam writing ni.  I can guarantee yang uols tak kan bosan atau menyesal sebab singgah blog ni.  Tapi for those yang suka membaca novel-cerpen je la.  Kalo setakat nak kutuk hasil kerja orang jangan ngada nak singgah.

Bai !

4 horlicks ais:

aisy said...[Reply to comment]

wahhh...mcm best jek..x sbr nk tggu 7/1..gud luck n congrats.. aja aja fighting!!

Wild Cherry said...[Reply to comment]

WC pon nak promote gak r...

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@aisy Thanks. Launching nanti jgn lupa singgah ;)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Wild Cherry Promot jangan tak promot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...