December 29, 2011

Nafsu Muka Buku



Arghhh !  Macam mana aku boleh lewat tau pasal lirik lagu yang osem ni ???? Baru berapa hari tak bukak FB dah ketinggalan.  Kalo nak komen pasal pitch ke laut ke, mamat ni nyanyi tak ikut melodi ke, sila jangan dengar lagu ni la.  Tapi lirik dia memang best kut.  Tahan la daripada original version yang bagi aku dengar masa first time pun dah terpikir ni lirik lagu apa menda la ajak budak sekolah bercinta.  Memang tak la kan aku nak suka.  By the way, sapa yang compose lirik ni memang osem!

Two thumbs up !

Babai !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...