May 24, 2009

.:syurga cinta:.


td g kontan ngn besfren aku, najwa n pkah...mcm bese la diowg jek la kwn aku kalu aku nk g jenjalan mane2..nk ajak pakwe lak pakwe tadetkuciwanye..huhuu...mcm nk pomot diri sendiri lakmalu la..misi aku satu jek..nk tgk muvie..syurga cinta..mase tgk de making die mcm besh jek..dpt tiket kul 1245 pm..ckp kt najwa smpat lg nk g mkn nie..mcm bese la g mkn kt restoran peberet aku..kalu yg rapat ngn aku msti taw kalu time mkn aku akan heading ke maneapa macam...ade yg ckp kt aku yg aku nie mkn nk kt tmpat besh2 jek..huhuu..aku mukan demand..d sebabkan mkn gune duit aku sendiri sbb tu la aku mkn stu...kalu org lanje aku blasah jek kt mane2 pon..pstu bile da dekat kul 1245 tu aku pon msok la..tgk2 da gelap kt dlm tu..maen hentam jek la duk kt mane pon g pon org x ramaigoget..syurga cinta nie mmg besh laa..aku ase kalu aku g ngn pakwe aku konpem insaf tu tp aku tadet pakwe kan so aku insaf jek la sorang2..da pesan awal2 kt najwa jgn lupe bwk tisu..time jek part cedey kemain dua2 sorok muke namo kasi nmpk air mata..wakakaka lawak!tp aku mmg suke la ayat heliza tu yg berbunyi cmnie.."cinta dan hati sye hanyelah utk mereka yg btol2 iklas mengenai diri sye..mukan utk d persendakan.."caya la sape yg create ayat tu..salute!baek punyehuhuu...mmg berbaloi la duit aku tgk cite tu..tgk cite tu pon bkn sbb aku minat awal..awal mmg shemart n stylo tp mukan taste den laa...tp die berlakon mmg besh laa..adeiiii....btw aku enjoy tgk cite tu..tp agak geram ngn kapel yg duk sederet ngn aku tu....nasib baek aku bwu pas tgk syurga cinta..kalu xblasah kang....

8 horlicks ais:

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...[Reply to comment]

sekarang kua mana nak ajak abg dia :-" dah sumbunk katakan :-"

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

eleh abg rap..die tu yg sumbunk..mne nk tnye kabar adik die dah skang..owg anta msg pon x layan...

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

hehehee..napa marah kapel tu kiwi??hik hik..

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

huhuuu..kapel tu mengganggu konsentrasi kiwi nk tgk...bleh lak mase part cedey diorg gelak..adeiii..nk bercanda g pantai laa..

___la1la___ said...[Reply to comment]

mesti best citer neh, x sabar nak tengok. tengok preview die aritu pun cam best je. tadop lak pakwe nak temankan gi tengok :(

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

mmg besh la anna;))
rugi kalu x tgk..ala anna kiwi pon tadet pakwe temankan..g ngn kwn2 jek

I am ELLY said...[Reply to comment]

owh.. berbaloi is it~!!
consider citer neh *WAJIB TONTON*la ehh..

ok ok.. akan ditonton~!!:)

.:kiwi-buLan:. said...[Reply to comment]

bleh ckp berbaloi gak la cite nie elly..

g la tgk nk boy..msti lg syok..wakakakaa=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...