April 1, 2009

.:c4mne r4s4ny3r j4d1 p3nj3n4y4h y4ng d k3h3nd4k1 p0L1s..??:.

kali ni kiwi nk ceritakan pada semua yang kiwi ada cerita benar untuk diceritakan kepada kawan2 semua...cerita ini melibatkan abg kiwi [nama dan id dirahsiakan atas sebab2 keselamatan]....abg kiwi ni kjer goberment dlm erti kata laen kije kerajaan la senang cite[maybe certain orang dah tau saper abg kiwi ni]abg kiwi nie encem mcm kiwi gak..nak dijadikan cerita pada malam jom heboh tu abg kiwi ni kuar ngan kawan2 dia..nk releasekan tension la kununnye..kiwi pon tak taw la ye ke tak..oke berbalik pade cite tadi...dorang seramai 5 orang dan semuanya kerja goverment...lpas tgk munge api dorang smua jenjalan kat tc..kul 12 lak tu..nawaitu dorang xkesampaian iaitu nk skodeng org kat tc..wat yg tak taw tu tc merupakan pantai yg amat femes bagi owg kontan..port yg paling sesuai utk mlakukan aktiviti riadah baek d waktu petang maupon mlm..tp mlm la besh sket..wakakakaaa..oke sambung cite balik..lpas xda mangsa dorang ke hujung tc untuk mlpak sambil2 ambil gambar ditgh2 mlm..brani btol dorang nie amik gambar malam2 skali ade owg laen tumpang skali baru taw...dah la ambil gambar dtgh mlm pastu lak posing ats pokok..tak snonoh btol...then lpas tu dorang pusing2 bandar kotan sampai kul 4 pagi..[waktu yg besh utk tido tu bagi kiwi la kan]semasa tgh best ronda2 kat town si driver ni tetiba jer buat u turn dekat hotel grand continental....nasib xmenyebelahi dorang apabila semasa u turn dah ada kter waja [polis] dah standby[padan muke!]...si driver ni apa lagi trus pecut dari depan gereja ke wisma sri pahang menuju ke traffic light then belok kiri menyusuri padang mpk dekat taman kerang..semasa dekat pokok buluh berhadapan masjid polis tersebut dah bagi warning "BERHENTI BERHENTI !!!"akibat seronok mcm penjenayah si driver trus pecut menyusuri pejabat pos masuk smula ke jalan wisma sri pahang tp apakan daya trapik lite dah kaler merah sambil slow jer dia drive polis tu ikut dari blakang sambil bgi warning lg "BERENTI BERENTI"..kiwi pon pelik tak penat ke polis tu duk jerit kt abg kiwi nie..polis tu memotong kereta tersebut sambil mengacukan selaras senapang jenis carbine rasanya kata abg kiwi tu..kemudian polis itu seperti biase meminta untuk mengcheck lesen memandu mereka...mereka di arahkan utk meletakkan tangan atas kepala ala2 owg yg bsalah atas kesalahan memandu laju kot..tp mereka2 ni wat derk jek..kemudian si polis tu wat sesi dialog ngn dorang sume nie..polis tu bertanye:nape awak lari?dorang pon menjawab:saje nk test polis..alangkah bengangnye encik polis tu apabila di balas sedemikian..demikian la tragedi dasat yg tlah blaku pada abg kiwi yg sorang nie..mcm besh gak kena kejar polis nie ek..oke sekian saje cite kiwi utk kali nie...sayonara bebeh..

8 horlicks ais:

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ said...[Reply to comment]

sape la abg kiwi tu agaknye =))
pesanan ringkas untuk abg kiwi tu.....
= :-"...padan muka kat dia...
= muka dia pun mmg gaya sesangt penjenayah =))
= apa mcm kena acu senapang???ada gerun tak =))

.:b0n3c4-j4L4n4n:. said...[Reply to comment]

ca=))
ca mcm taw2 jek sape abg kiwi nie..
kompom gegel ngn piss off la ca..
kaber encem jek dpn pak cik polis tu..
wakakkaaa...

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...[Reply to comment]

abg kiwi ni dasat la =)) mesti dia kaber ensem giler kan...pastu leh lak gelak2 kat polis tu.kena tembak baru padan muka abg kiwi tu =))

.:b0n3c4-j4L4n4n:. said...[Reply to comment]

a ah la abg rap..
abg kiwi nie mmg dasat owgnye...
abg namo kenalan ke?
kalu kena tembak padan la muke..
wakakakaa..=))

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...[Reply to comment]

ensem dop...leh jadi partner less abg

.:b0n3c4-j4L4n4n:. said...[Reply to comment]

encem mcm kiwi gak...
jadi laki bleh puan pon bleh..
pilih la nk jadik teman les ke gay..
wakakakaka=))

-.(^.^)k4w4nku dun14ku(^.^).- said...[Reply to comment]

urm..besh cite nie.. den pun ade gak cite psal si penjenayah dikehendaki polis.. tpi namo la post kat blog.. huhuhu.. urm..den x taw pun dri abg aok tu kiwi.. sian den.. tpi x pe, nice story..:D

.:b0n3c4-j4L4n4n:. said...[Reply to comment]

huhuu..takpe2 fara..
tak taw takpe..
sbb abg den tak encem den jek encem..
wakakakaa=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...