November 8, 2011

Pengorbanan dan Kebodohan



Memang menggelepar bila tengok Mat Luthfi ada upload video baru since dah lama sangat dia tak upload.  Bila aku tengok video dia yang ni...heh memang great minds think alike betul la.  Ingat aku je yang macam pelik dengan lirik-lirik lagu cinta ni kadang-kadang.  Terlampau hiperbola sampai nampak macam memperbodohkan diri sendiri ?


Sebenarnya ada beza antara pengorbanan dengan kebodohan.  Seriously... (Mat Luthfi buat muka serius masa cakap ni) =) <<--Paling aku suka.

Anyway it is just me or memang dia makin cute sekarang.  Dah macam Korean kut aku tengok.  Wakakakaka

Babai !

2 horlicks ais:

sab said...[Reply to comment]

die tkde la ensem..tp die cute..boleh la..hahahha

fatin hanani said...[Reply to comment]

HAHA fatin suka tgk cara dia cakap...cara dia ikut naynyi lagu 2 pun stai hehe

emm btoi gak dy ckp an..hehe mcm2 lani lagu cnta pelik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...