December 4, 2011

Cerpen - Epilog Cinta Terakhir

Hailo people !

Setelah berzaman aku tak menaip akhirnya siap jugak satu cerpen aku lagi.  Tajuknya Epilog Cinta Terakhir.  So sesapa yang minat membaca tu boleh la singgah ke blog aku lagi satu.  Boleh klik kat sidebar ni bagi membawa anda terbang ke sana.

Anyeong !

3 horlicks ais:

zaty luvlianncezzz said...[Reply to comment]

hebad! lma dh x baca nukilan sis

Jum hayati di sini (^o^)
movie melayu jangan sampai jadi sampah

Eja Razif said...[Reply to comment]

sorry babe, dah lama aku tak follow perkembangan ko..dah macam artisssssssssssssss..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...[Reply to comment]

kenapa aku rasa macam pernah baca je tajuk epilog cinta kat mana2 kedai buku.. eh? haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...