September 9, 2011

Amanie Ashraff dalam Edisi Perasaan yang Perasan

Assalamualaikum semua.

Swooshhh! (Efek daun kena tiup angin)

Sebenarnya....aku bukan seorang yang senang meluahkan kata-kata cinta yang memualkan tekak.  Bukan senang aku nak overdose texting sayang-baby-ucuk dengan berlainan jantina secara serious.  Walaupun untuk main-main pun jauh sekali kadang-kadang.  Geli je aku rasa.  Aku rasa aku dah macam gay kalo buat begitu.  Tapi semalam buat pertama kali dalam hidup aku meluahkan perasaan aku pada seseorang dan haruslah dia tu seseorang yang istimewa dalam hati suci nurani aku ni.  Bila terfikir balik

"HEH KO GILA KE CAKAP I LEBIU KAT ORANG YANG TAK KENAL KO LANSUNG???"

Tapi nak buat macam mana?  Perasaan ni bukan menda yang aku boleh kawal.  Datang dengan sendiri tanpa kupinta.  Sob3x.  Meh aku tunjuk bukti kenyataan cinta aku pada seseorang tu.

Tengok betul kan.  Aku cakap tak ada main tipu punya :D

Tengok aku takde tipu punya.  Kat T.O.P dengan Hyun Bin pun aku tak pernah cakap direct macam ni.  Ohh sungguh puas kurasakan bila dah meluahkan perasaan yang perasan ini.

Babai !

2 horlicks ais:

Eja Razif said...[Reply to comment]

Ahhahah, i love you amani... even though ko dah jadi artis korea but u still my little amanie manje!!! remember that song???

T Y R A . L u ll a by said...[Reply to comment]

gila korea betul kau nih! hoho :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...