September 25, 2011

Memang BAGUSSSS Sungguhlah!

BAGUS laaa kalau pakai baju labuh.

BAGUS laaa kalau pakai tudung labuh.

BAGUS laaa kalau pakai seluar longgar.

BAGUS laaa kalau pakai stoking dengan hujung lengan baju berkancing.

BAGUS laaa kalau dah rasa nak ubah penampilan yang menutup aurat bukan membalut aurat.

BAGUS laaa kalau tak bercouple sebab couple tu haram.

BAGUS laaa kalau tak masuk cinema sebab lagha.

BAGUS laaa solat cukup 5 waktu sehari semalam.

Tapi...

Lagi BAGUSSSSS kalau bila bercakap tu pun CANTIK sikittt.  Jangan sesuka hati bukak aib orang.  Pakai tudung labuh dengan dress code muslimah belum boleh bawak label baik lagi.

Terima kaseyyyyyyyy !

4 horlicks ais:

Bintang Asterisk said...[Reply to comment]

ish ish ishketambola. siapa lah makhluk tuhan paling hipokrit tersebut? Ace citer.

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

ape ke heyyy ye ka0oo ne?

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

aa kenapakah..huhuuuu

Miszyuyu said...[Reply to comment]

ahaa sape pulak tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...