September 12, 2011

Korean Music Wave 2011 : I'll be there!

Okay pada peminat k-pop mesti dah tahu bahawasanya pada 24 September ini Korean Music Wave 2011 akan diadakan di Stadium Merdeka.  Antara yang akan datang adalah of course my baby Bigbang.  Kalo depa tak mai entry ni pun tak wujud.  Lagi Park Jung Min, FT Island, U-Kiss and bla...bla...bla...Ada la lagi tapi aku tak ingat sangat.  Tapi to be specific ahli BB yang datang cuma GD, T.O.P and baby panda Seungri.  First time BB akan datang ke Malaysia tapi aku tak dapat datang.  Wowowo aku sangat sedih okay.  Hari tu kemain aku duk tempek komen dan ayat-ayat manis kat page dengan gambar depa siap speaking omputih lagi suruh depa mai Malaysia.  Depa mai aku pulak tak dapat mai.  Sadis sungguh.  Kalo aku kayoo memang aku pergi dah Stadium Merdeka tu.  Siap beli tiket yang depan muka aku betul.  Ish3x membazir tu amalan syaitan nirrojimmm AO oiiiii !



Aku siap donlod lagi video ni konon-konon macam depa bitau aku la depa nak mai Malaysia secara personal pada aku.  Ye aku memang kuat perasan. Taeyang sangat la comel dalam video greeting ni.  Biasanya dia la yang shy-shy cat.  GD and T.O.P macam biasa ensem setiap masa.  Seungri cute macam panda.

GD :  I'll be there


Aku :  T_T

8 horlicks ais:

vampire and his lady said...[Reply to comment]

kau nak g konsert suara kami?? mesej aku kat inbox asap if nak.. heee

Miszyuyu said...[Reply to comment]

wakakakakaka..tu dia haih..pergi book cpt tiket tu =p.. klo boleh dapatkan tiket belakang pentas sekali bole? awk kn tgh drh manis tu.. nk yg 2gb dpt 4gb.. yg rm75 dpt rm60 jer..hahahahahahah..

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

beli je tikett..heeeeee

aisy said...[Reply to comment]

wahhh....ft island nk dtg..besttnyerrr...

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@vampire and his lady Dah :p

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Miszyuyu Org tu kata penampor free tak nak pulak ? keh3x

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@アヌム ちゃん Hehe kak anum kne kasi saya menang dlm GA kak anum la

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@aisyKan...depa dah la first time kut datang sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...