September 13, 2011

Warkah Berlagu Pilu Si Penglipurlara

Assalamualaikum people

Now aku sekarang berada di salah satu tempat di Pahang yang penuh dengan kehijauan dan haiwan-haiwan yang extreme di kalangan manusia.  Mungkin ada yang tahu kottt aku ada kat mana.  Ada yang maybe tak tahu. Pada yang tak tahu tu bagus.  Anggap je la aku pergi betapa di gunung Wushan.

Masuk cerita sedih pulak.  Lepas ni jarang dah kot boleh berfoya-foya di blog dengan FB.  Dah ada komitmen baru ni so tak boleh nak online galak sangat la.  Kena kawal kadar hormon yang menggeletis nak online.  Nak update blog pun malas.  Dengan kadar kelajuan broadband  selaju siput sedut srupp sruppp memang la buat mengoren je.  Silap-silap blog pun tak berupdate 4-8 tahun.

Malas dah type.  Nanti la cerita pe menda yang aku buat

Babai !

8 horlicks ais:

vampire and his lady said...[Reply to comment]

tdur je

Anak Pak Muin said...[Reply to comment]

prktikal kat ceruk alam ke? haha

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

its ok! tmpt belajar jugak kannn..

*btw line bodben aku kat sini laju gilerrrr ^^

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

akak dlu masa kt mesiaa mmg blog berhabuk habis, mls gila nk updated sbb intenet slow..tapi skng dh laju kot..tgk ramai blogger2 yg rajin update 24 jam..huhuu

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@vampire and his lady Yeah tido peveret aku !

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Anak Pak Muin Ceruk semesta. Haha

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ceriteraliyana Yup tapi tak sebest tempat ko la kan

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@アヌム ちゃん Hehe saya tgk org makin rajin update tapi saya yg makin malas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...