September 11, 2011

Patahlah Hati...

Assalamualaikum people.

Kehadapan readers,

Ketika anda semua membaca entry ini pada ketika ini dan saat sini...saya telah berada di satu tempat di Pahang untuk melakar takdir hidup saya sendiri.  It's sad though ini untuk masa depan saya sendiri.  Bukan senang weh nak tinggalkan rumah walaupun aku dah biasa je duduk jauh dari rumah since poreber.  Bila aku dah pergi sana, for sure aku tak dapat nak melepak dah bersama kekasih-kekasih merabanku.  Tak dapat nak online FB ketika senang dan susah.  Tak dapat nak update blog walaupun update blog ni pun sekali tak sekala.

Ni muka-muka yang aku sedih bila dah jarang dapat bersama depa seperti sebelum ni.

Ni Inab

Aina ada kut dalam ramai-ramai ni

Okay kalo Aina terbaca entry aku ni, aku tau kau ada dalam ramai-ramai gambar nombor dua tu. Haha....depa dua orang ni best buddy aku di alam maya ni.  In short geng meraban sesama dalam group LuvHlovate.  Sedihnya nanti masuk sekolah dah tak boleh lepak sesama lagi sampai pagi.  Dah tak boleh nak merepek meraban.

Yang lain pun sedih jugak tapi both of depa berdua ni gila sikit.  Eh bukan sikit.  Dah tahap overdose.  Tu la pasal aku dramatik lebih.

Ucapan aku untuk Inab dan Aina,

AKU TAK SAYANG KAT KORANG !

Babai !

8 horlicks ais:

Miszyuyu said...[Reply to comment]

sengai.. =) btw.. selamat berjauhan .. semoga ada wifi ye =))

vampire and his lady said...[Reply to comment]

kenapA jiwang? haha

mar chan said...[Reply to comment]

hoi. curik gmbr tanpa kebenaran. hohoho..
am, sedih la aku cmni. hoho..
i'm so touched.. ngeee~~
dlm byk2 gmbr aina, apsal ko amek gmbr yg mmg x nmpk mane 1 dia tu? kah3..

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

satu tmpt dkt phg dekat mana tu..isk2

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Miszyuyu Kena register pulak. Malas betul la =))

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@vampire and his lady Penuh perasaan la. :p

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@mar chan Jgn ingat aku tak tau aina mana satu :D

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@アヌム ちゃん Dimulakan dengan huruf J :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...