October 18, 2011

Adik-beradik yang Comel :)

Hailo people !

Aku suka menda-menda comel dan budak-budak kecik yang comel.  Lelaki comel dan perempuan comel pun aku suka.  In short, semua menda yg comel-comel aku suka.  Oleh sebab itu, aku ingin berkongsi kecomelan sorang budak ni buat tontonan readers semua.

Drumrolllllllllllllllllllll !






Mason Moon ni pernah berlakon dengan Jang Geun Suk dalam Baby and I.  Ramai cakap Mason macam muka Nickhun tapi personal opinion aku dia lebih macam muka Jang Geun Suk.  Hoho sukahati aku la kan nak cakap muka dia macam sapa pun.  Yang penting Mason comel !



Ni pulak Mavin.  Dongseng (little brother) pada Mason.  Cute jugak kan :)

Keh3x

Babai !

3 horlicks ais:

fatin hanani said...[Reply to comment]

hehe fatin penh tgk mavin mason ngan maden dalm cita 2pm show...hehe
dlm cita 2 dep dh besaq sikit..memeg comey hehe
yg ni depa kecik lagi..maden pun baby lagi hehe
mmg depa comey..pandai plak 2 :)
kenapa depa ckp mason baby nickhun??

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@fatin hanani Sebab depa cakap mason tu macam muka nickhun :)

fatin hanani said...[Reply to comment]

hehe okey :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...