October 15, 2011

Amacam? Cantik ke tak ?

Hailo people.

Sebelum ni aku ada tanya kat mana boleh edit gambar kan.  Well, dah siap hasilnya dan aku nak tunjuk kat korang.  Memang amatur habis la kan.  Mintak tolong korang komen tak kisah positif atau negatif.  Kalo setakat nak kutuk jangan susahkan diri menaip kat ruangan komen tu.  Sekian, terima kasih.


Tu hasilnya.  Amacam okay tak ?  Ni sebenarnya aku plan nak buat cover untuk cerpen aku kat blog lagi satu tu.

Babai !

6 horlicks ais:

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

software ape ko gune ni?

Anak Pak Muin said...[Reply to comment]

not bad

fatin hanani said...[Reply to comment]

ok dah am...cantik..jez kat tgn pmpuan 2 nampk blur :D
muka heroin 2 pun beli sikit hehe
tapi ok la..nice :D

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ceriteraliyana pizap.com...baru explore

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Anak Pak Muin Arigatou

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@fatin hanani Haha pelik ke ? maklum la baru first time try nak edit2 ni. keh3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...