October 10, 2011

This One is Special Dedicated for OM Group A 08/11

Dear my all crazy friends from zaman diploma in Office Management Technology Group A...

Ketika entry ini ditaip aku sebenarnya tengah rindu gila kat korang.  Sumpah!  Takde tipu punya.

Aku rindu time kita belajar dalam BK4 yang macam-macam bau keluar tu.

Aku rindu time kita kena buat presentation dalam kelas.


Aku rindu time kita merungut bila duit PT nak masuk.


Aku rindu time kita membebel penat kena panjat tangga tinggi-tinggi.


Aku rindu time kita makan sama-sama kat starbucks.


Aku rindu nak kacau korang buat presentation.


Aku rindu nak cakap aku nak kahwin kat korang then korang cakap aku gatal.


Aku rindu nak merepek depan korang dalam bilik audi.


Aku rindu time kita kecoh-kecoh pasal direct debit.


Aku rindu time kita sama-sama blur bila belajar akaun.


Aku rindu time kita buat event.


Aku rindu time kita melaram bagai nak pergi dinner.


Aku rindu time kita duduk ramai-ramai kat koridor tunggu kelas lain habis.


Aku rindu time kita sibuk cerita pasal hantu akak pegang file.


Aku rindu time kita cuak bila tak siap kerja miss Dayah.



Aku rindu bila sorang nak amik gambar semua nak sibuk menempek sekali.


Heh korang memang la gila gambar.  Aku pun 2x8 je...


Banyak lagi sebenarnya aku nak list.  Aku rindu wehhhh....Seriously.  Walaupun bukan semua kenangan manis yang kita kumpul tapi korang tetap istimewa dalam hidup aku.  Jangan lupakan aku wehh korang.  Aku TAK sayang lansung kat korang.

Okay mata aku masuk pasir.

End.

4 horlicks ais:

Diera Tekikushika said...[Reply to comment]

macam nak nanes jee baca entry ko neh :(

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

huaaaaa..aku renduuu jugaakkk!!! ;(

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...[Reply to comment]

hoho. nama kuliah aku pun bk4. haha.,.

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/10/inspiring-video.html

tengok video ini!

fatin hanani said...[Reply to comment]

sweet ja hehe...
semua am rindu yar!!! hehe
jumpa la depa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...