October 24, 2011

Alhamdulillah Masih Bernafas Lagi

Assalamualaikum people :)

Aku mulakan entry aku hari ini dengan tangisan dalam kerinduan lagi. Wawawawawaa....okay stop.

Hari ini bersamaan 24 OKTOBER 2011 maka genaplah usia aku tut..tutt dan tutt...  Haih dah tambah setahun lagi usia aku huh?  Macam tak percaya pulak.  Bila fikir ke belakang apa yang aku dah buat selama ni?  Macam takde apa-apa yang hebat aku achieve je lagi tapi aku boleh nampak small improvement dari hidup aku.  Credit to Hlovate.  I owe her banyak sesangat.  Tapi Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas sampai saat entry ni ditaip.

Haha time ni la kan aku nak rasa diri aku macam retiss bila orang ramai post kat FB.  Tak kisah la walaupun sekadar HB je.  Terima kasih la jugak kat FB sebab ingatkan kat depa.  Kut tak memang sorang la tak wish kat aku kut.  Keh3x.

Ohh ye orang pertama yang wish adalah Ayie Wakaka.  Gila semangat budak sorang ni wish birthday aku.  Belum masuk birthday aku lagi dah wish.  Ish3x hantar pegi planet Nameck nanti baru tau.

Kat blog je mampu T.T

By the way, people selalu wish semoga panjang umur.  Aku rasa tak sesuai wish panjang umur sebab buat apa panjang umur kalau sekali pun tak cari redha Allah.  Hehe tazkirah sebentar di hari lahir.

Babai !

2 horlicks ais:

fatin hanani said...[Reply to comment]

happy besday AM hehehe...
dah meningkat usianya hehe :D
selamat hari tua heee

Zainal Abidin said...[Reply to comment]

happy birthday


visit me here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...