July 5, 2011

Cakap Macam Hebat

Kahkahkahkah.  Sekian.  Terima kasih.  Aku mulakan entry aku dengan gelak ketawa dulu.  Sebab apa?  Sebab ada orang telah berjaya mencari pasal dengan aku.  Sebelum ni aku ada cakap aku tak kisah kalau orang nak komen berkenaan dengan cerpen-cerpen yang aku buat.  Aku terima je komen berbentuk positif atau negatif tapi aku tak boleh terima kutukan, cercaan maupun makian  macam yang kat bawah ni.



Nampak tak ?  Kalau tak nampak boleh klik untuk tumbesaran.  Tengok pada komen yang aku buat kotak merah tu.  Aku tak rasa tu komen negatif.  Bagi aku komen negatif macam yang kotak kedua tu.  Dia cakap aku ada kesalahan grammar.  Okey fine tak kisah nak tegur.  Lagi suka ada sebab aku tau kat mana error aku.  Yang pertama tu memang saja cari nahas la.

Sorry, malas nak layan orang macam tu.  Nak gaduh aku tak nak ajak jumpa kat simpang.  Meh jumpa kat gelanggang penulisan la.  Keh3x.  Alamak aku pulak cakap macam hebat.

Babai !

p/s : Pada yang tak tau, AO dalam komen tu aku la.

7 horlicks ais:

Amiey White said...[Reply to comment]

kalau over jangan baca kan wiwi -.-"

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Amiey White Heh saja nak cari gaduh. Orang yang hebat dalam penulisan pun tak kritik macam tu. Loser

ruki27 said...[Reply to comment]

mmg rasa panas ati ko tu...haha

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ruki27 Haha you know what they say. don't trouble with the trouble if you don't want the trouble to trouble you

Misz Ayu said...[Reply to comment]

AO tu apa..Amanie? =) xdpt tgk komen tu :(

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Misz Ayu AO tu pakwe saya. keh3x. klik kat gambar tu je kan boleh ? kiwi takde buat right click pun

Misz Ayu said...[Reply to comment]

baru dpt tgkkk..td cm corrupt file.. surayaaa bte hashimmmm.. nama penuhhh tu ahahahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...