July 10, 2011

Syurga Dunia

If aku banyak duit, ada satu tempat aku nak pergi untuk holiday.






Sikit sudah gambar aku letak.  Pantai ala-ala macam straight from Mauritius dengan Hawaii kan.  Cantik gila siot.  Ni kalau holiday kena pakai kain yang daun-daun tu baru kena!  Buat tarian hula.  Memang marbeles betul la.  Haha oke aku dah merepek.  Tempat ni macam kat luar negara kan but sebenarnya ini dalam Malaysia je.  Karambunai, Sabah.  I've heard about the beauty of Karambunai tapi tak expect pulak awesome macam ni.  Then HLOVATE pun ada story pasal this island, so aku apa lagi.  Part HLOVATE memang laju la aku menggugel.

Ini membuatkan aku nak kumpul duit banyak-banyak.  Tak dapat pergi Mauritius, dapat pergi sini pun okay la kut?  Emm beauty spot for honeymunnnnnnnn jugak kut.  Keh3x

Babai !

2 horlicks ais:

Anak Pak Muin said...[Reply to comment]

nice banget

Misz Ayu said...[Reply to comment]

ceceyy si morin dh feeling nk kawenn.. yg awak lg advance dh feeling honeymooonnn bagai =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...