July 31, 2011

I'm So Sorry But I Love You



Sebelum apa-apa aku mintak maaf bebanyak la dulu.  Entry aku sekarang ni asyik tunjuk video je kan.  Daripada group yang sama je pulak tu.  Keh3x mintak ampun la.  Aku sekarang tengah asyik masyuk dengan BigBang.

Okay now back to the main topic.  Aku pernah cakap lelaki kalau dia betul-betul dah jatuh cinta dia sanggup buat apa je untuk perempuan yang dia sayang kan.  Bukan la aku nak menidakkan kesetiaan seseorang perempuan tu.  Tapi ni based on pemerhatian aku la.  Korang nak kata lelaki ni player tapi perempuan pun dua kali lapan je dengan lelaki.  Seriously aku cakap lelaki kalo dah betul-betul sayang, masuk penjara pun dia sanggup.  Tak percaya?  Tengok la video kat atas.  Maap ler pada line tenet yang lemb......


Babai !

2 horlicks ais:

Diera Tekikushika said...[Reply to comment]

wehh aku stuju bebeno. aku dah jumpa someone yg playgirl. sekali 3 dia psg .. huhu

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Diera Tekikushika Aku dah kata. Jangan la asyik nak menuding kat lelaki je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...