November 12, 2010

haila...tak padan dengan kecik !

amanie senpai a.k.a aku adalah seorang remaja Malaysia yg suda berumur 20 taon ( 20 kire remaja lg kan ? ) so in short bley cakap aku neh da layak la kan utk memiliki personal muka buku sendiri...nak di buka hikayat penglipur lara apabila aku yang berusia 20 taon 19 ari telah "di tegur" gara2 menegur ape yg sorang makhluk tuhan paling sengal post kt wall adik aku..duh ! aku tade la rase nak menyirap ke mencuka ke mengoren ke n meng hape ntah lg ! ase lawak plak...adoii tgk kt profile...

"lerr...bwu umo 11 ke..kt birth date ckp 1990.."

kwang3..sumpah klaka ! btw hebat sgt ke eh pengaruh fb neh smpai budak sanggup tukar taon lahir smate2 nk memiliki fb yg da tentu2 tak bantu lansung dlm exam spm nnti ( ye la PMR kan bakal tade..ish ye ke ? suke ati jek aku.. )


p/s : n aku tataw la plak icon :P da bwk maksud jeling.. ~

5 horlicks ais:

ღ Sumomo-chan ღ said...[Reply to comment]

icon :P >>> jeling ?
da sah sah budak tuh gila. ish ish ! hahahaha sgt lawaks ok ? =.='

MyMindandStyle said...[Reply to comment]

suruh die pegi blaja ikon ym lagi amanie....hahaha

kiwi wiwi said...[Reply to comment]

sumomo-chan : kwang3..tu la pasai...hahaha layankan jek :p

kiwi wiwi said...[Reply to comment]

mymindandstyle: haha lex2 dlu..kasi die lps upsr bwu kasi die blaja menda laen lak :p

BLADE EDGE said...[Reply to comment]

salam...

saya just blogwalking..baru tau pasal blog ni.

suka lagu yg dimainkan kat blog ni...

anyway, kalo ada masa silalah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...