November 28, 2010

tag dari cek puteh

tengah syok skodeng mamat kacak membunuh dekat fb tadi, tiba2 cek puteh conteng dinding saya. dia cakap "awak dapat award". wah saya apa lagi dengan penuh bergaya terus la pergi ke blog dia. haha ingat ambil macam itu saje tapi ada rules and regulations pula. saya kalau nak jawab soalan yang malas sangat sebab itu sekolah sampai darjah 3. saya suka ambil award then paste terus saje di blog saya tapi cek puteh punya pasal saya buat juga la.

soalan wajib jawab

1. http://vanilawhitechocolate.blogspot.com di mata kalian.. that's my blog !

(belum tengok, sila blogwalking)

2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.


3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.


4. apakah method dalam penulisan blog anda.


5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).


6. bilakah blog anda diwujudkan.
7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda?

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.


ini jawapan tak semenggah dari saya

blog yang comel macam saya sebab amiey tak comel pon :p

nama blog saya adalah http://b0n3c4-j4L4n4n.blogspot.com dan dapat ilham nama ini sebab apa eh ? lupa la sebab apa kerana saya main tibai saje letak masa itu.

saya menulis berdasarkan apa yang saya lihat, rasa dan nampak. saya hanya menulis dan tak kisah orang nak kata apa pun sebab ini hasil tangan saya sendiri.

rasa cemburu juge tapi saya berpuas hati dengan blog saya sebab saya bermula dengan membuat teratak ini dengan ilmu yang zero. saya tak tahu apa2 tentang nak add widget ke apa lagi yang menarik.

blog saya mula beroperasi pada 27 March 2009 pukul 6:30 pagi.

orang yang pertama tahu adalah cik neslo dan follower saya yang pertama adalah bekas kawan baik saya.

5 orang yang rasa nak ambil award ini ambil lah. sharing is caring :)


kawaii mamat dalam pix ini*dub dab

2 horlicks ais:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...