December 8, 2010

Hal kahwin serah padaku

Kahwin


Sekarang ini cuti sekolah. Makin kencang la sana sini kenduri kahwin. Jumaat ini pun aku kena pergi ke Lipis sebab kazen aku kawen. Haish ikutkan hati aku malas nak pergi sebab jeles. Oit bukan jeles sebab kazen aku itu kahwin dengan teruna impian aku. Ouh tidak sesekali. Jeles sebab dia dah kahwin dan aku belum lagi. Ish muda2 dah kahwin. Syiok itu! Haha gatai budak ini. Blaja pun tak habis lagi. Kawan seperjuangan pun semua dah sibuk publish gambar menikah kat facebook. Dush! Lagilah aku tak puas hati.

Baguslah kahwin awal ini kan. Boleh elak maksiat. Nak buat apa pun buat la dah halal kan. Itu yang part aku suka. Haha (evil laugh). Mak pun macam dah kasi signal boleh kahwin awal.

"awak tu blaja sikit pasal memasak ni. tahun depan da nak kawen"

Wohoo! Besh itu dah dapat lampu hijau. Dah takde lampu merah, oren, jingga, kelabu asap lagi. Tapi jadi tak syok bila kena bebel pasal persediaan sebelum kahwin. Kacau! Aku fikir part yang besh saje. Hah bukan part yang bukan2! tapi ada la sikit kot. Huhu normal lah. Aku pun manusia yang mempunyai 9 nafsu dan 1 akal. Wah kemaruk nak kahwin sudah datang! Bomba tolong!


Bakal pelamin aku nanti. Huahaha

4 horlicks ais:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...