December 27, 2010

Hlovate - Geng ABCDE


Here it is! The new piece from Hlovate! Gosh gile tak sabar nak beli buku dari beliau. Dah lame tunggu akhirnya ada jugak yang baru. But this one maybe akan berbeza dari yang sebelum ini sebab novel kali ini mengisahkan tentang pengembaraan sekumpulan geng di kampung. Argh tak kisah la macam mana pun yang penting aku mesti dapatkan novel ini. Siapa yang meminati karya Hlovate boleh lah mendapatkannya di


Tempat : Dewan Tun Razak 3, PWTC Kuala Lumpur
Masa : 10:00 am - 9:00 pm
Tarikh : 22-26 Disember 2010


Boleh pergi ke booth Jemari Seni sempena Pesta Buku Kanak-Kanak Kuala Lumpur 2010


Cis! Untung siapa duduk kat KL. Dapat rembat awal. Haish aku bila nak dapat. Takpe la aku yakin aku akan dapat gak buku ini. Yosh!

8 horlicks ais:

fatin hanani said...[Reply to comment]

novel ni kish kartun ka???
kulit dia cm cita katun ja hehe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

hehe bukan kartun. juz mcm pengembaraan budak2 kampung. msti besh neh sbb writer die besh gile!

Misz Yuyu said...[Reply to comment]

hape mende nii..isshh budak2 zmn skgg

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ said...[Reply to comment]

aku bkn tgok pd kulitny...aku bkn tgok pd criteny...aku tgok writerny pn da tau cmne cteny...warghhhhhhh!!!

fatin hanani said...[Reply to comment]

owhhh ok heehe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

kak yuk : haha neh buku cite la kak yuk. besh ouh

najwa: tgk la sape promote. hoho

fatin: hehehe try la bace. lg best dr pergilah air mata tu :)

shahjiehan said...[Reply to comment]

wah..fan hlovate nih~ adakah anda kenal siapa penulisnya?hehhe

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

erkk x pernah tgk muke beliau tp sy taw sy minat beliau :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...