December 9, 2010

NO SUFO NO RESULT!!

Esok result uitm akan keluar. Maksudnya result aku lah tu. Cuak juga nie nak tengok result. Tengok pada hasil usaha aku untuk sem lepas macam bakal jatuh pointer. Aduh aku nak highlight kelemahan aku dekat sini. AKAUN. Tak terniat di hati aku nak membenci akaun. Tak pernah sekali pun cuba nak buat demikian memandangkan lecturer yang mengajar sangatlah baik. Aku saje kuat buat kerja amali sendiri di belakang. Miss, andai miss nampak muka saya lagi sem depan kecil tapak tangan stadium bukit jalil saya minta maaf. Ntah hapa-hapa je pantun. Tapi yang memusykilkan aku sekarang ini adalah SUFO (Student Feedback Online). Amaran keras : No Sufo No Result. Damn! Macam mana nie? Tak lepas lagi nak buat. Pening kepala aku. Ada siapa-siapa boleh tolong aku ke?



6 horlicks ais:

Ivy Metaga said...[Reply to comment]

result dah keluar kan?? macam mana :)

kiwi wiwi said...[Reply to comment]

huhu da kuar la ivy. erm juz oke la. hee tp x dpt maintainkan pointer. sedih sket la T_T

Miszyuyu Ayu said...[Reply to comment]

sufo tu ape..kakyu bgtaw kt abm ipo td die ckpp..ala xpe nti lah die buat..cube explen skit ape nii hahhaha,,wajib ehhh sume pelajar or final yr sjer

kiwi wiwi said...[Reply to comment]

huhu sufo tu nk evaluate subject yg kite blaja. so student uitm kne wat menda alah tu. sume kne wat x kesa final year or x. tp wiwi neh kolej bersekutu jek. so x yah la wat :D

Miszyuyu Ayu said...[Reply to comment]

tp abm ipo awk ckp xpe xyh buat..nk cek result xbg...huh! die kate nti die buatttt sndrii..lantak kau lahhh

kiwi wiwi said...[Reply to comment]

haha kolej bersekutu x yah la buat. abm ipo tu tataw la die. haha x kasi kak yuk tgk result die kot :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...