August 1, 2011

Aku Jadi Promoter ?

Assalamualaikum !

This is a fast and short entry sebab sat-sat lagi aku nak pergi bertempur kat bazaar.  Almaklumlah dah lama tak berpuasa kat rumah sendiri.  Dah dua tahun setengah asyik jadi dendang perantau je.  Sadis betul.  Okay here, aku cuma nak promote sesiapa yang suka membaca cerpen dipersilakan untuk membaca cerpen teragung aku yang telah diberanakkan di P2U.

Klik sini ----> Cinta Terakhir

Terai baca tengok nangis ke tak okay, people.

Babai !

2 horlicks ais:

cucu umie said...[Reply to comment]

selamatlah untuk menjadi promoter..hehe

Diera Tekikushika said...[Reply to comment]

good job my friend. keep doing this okay! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...