August 14, 2011

Detektif Amanie Ashraff

Assalamualaikum wbt readers.

Pejam celik mata sepet tu, dah berbelas hari kita dalam bulan Ramadhan eh.  Rasa gila cepat la.  Ni jugak bermaksud raya pun dah tak lama lagi.  Dan jugak bermaksud masa untuk aku berfoya-foya kat rumah dah tak lama sebab aku bakal berhijrah ke tempat lain.  ZzzZzzz abaikan isu ni.

Sekarang ni kat TV aku tengah layan cerita Law & Order SVU (Special Victims Unit) season 11.  Sebelum ni aku ada mention aku tak suka sangat layan drama bersiri ni tapi ntah macam mana boleh tersangkut pulak dengan drama ni.  Kira best jugak la sebab cerita pasal kes-kes bunuh, rogol ni semua.  Lebih kurang macam CSI la kut tapi aku tak pernah tengok pun CSI.  Macam terlalu extreme je untuk aku yang berani ni.

Watak utama drama ni Christopher Meloni dengan Mariska Hargitay.  Korang jangan nak duk tanya aku sapa depa berdua ni.  Bukan pakcik dengan makcik sedara aku.

Bila aku tengok drama ni time depa duk tanya suspek-suspek tu kira gerun gak la.  And depa memang pandai duk main putar ayat.  Duk main psiko-psiko ni.  Silap cakap habis laaa.  Tetiba aku rasa nak jadi detektif macam diorang.

Ni watak utama dalam cerita ni.  Diorang lupa nak letak muka aku sekali.

Babai !

3 horlicks ais:

アヌムちゃん said...[Reply to comment]

nak berhijrah ke mana lak tu.

Diera Tekikushika said...[Reply to comment]

haip haip nape aku tak tau cite ni hah.. eh jom2 kemas brg jom ! hahah

BLADE EDGE said...[Reply to comment]

hehe.. saya pulak peminat CSI :-) tahu sikit jer pasal citer law&order ni, xpenah tgk lg stakat ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...