August 23, 2011

Winter Sonata Hantar E-mel Pada Saya

Hoihh ingat aku tipu ke ?  Serious weh Winter Sonata hantar e-mel pada aku.  Aku tak pandai nak tipu-tipu orang ni sebab mak aku cakap orang yang cakap tipu nanti perut dia kembung dengan dosa woh !


Tengok-tengok ! Betul kan Winter Sonata anta ?  Tu la walaupun perangai aku ada iras-iras penyangak padang pasir tapi aku tak tipu weii.  Sekarang aku sedang menunggu ketibaan t-shirt ni memandangkan aku takde baju raya.  Memang aku teruja sesangat la sebab aku tak pernah menang apa-apa contest ni tapi dapat jadi weekly winner pun kira okay la.  At least something than nothing kan?  Haha korang ada keeee hah?  hah?  Hoho riak macam hape walaupun dapat t-shirt je.  Nasib baik la maaddu baik hati anta t-shirt ni kat aku.  Jadi baju raya la jawabnya =.=

Babai !

Mari menonton k-drama di Maaduu ! (promot sebab dah menang. waikiki beger ^^ )

6 horlicks ais:

Miszyuyu said...[Reply to comment]

fuuuyooooooooooooooooooooooooohhh!!!

Miszyuyu said...[Reply to comment]

eh jd weekly winner ..mana contest xtaw pon..btw tahniahhhhhh!!

mar chan said...[Reply to comment]

rajin btul ko join contest2 ni. patut la suh doakan dpt g korea. haha..

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Miszyuyu Haha contest kat maaduu la. Mane lg.

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@mar chan Weekly Winner je pun tapi masih ada lg hope nak pegi Korea ni :P

fatin hanani said...[Reply to comment]

wah2 bestnya...hehe jeles ni..nak juga!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...