August 30, 2011

Saya Pun Nak Buat Ucapan Raya Jugak!

Ni setem raya yang eksklusif

Assalamualaikum and greetings people.

Macam biasa la nak kasi ucapan raya.  Tak kan ucapan Selamat Pengantin Baru pulak.  Ehem3x.

Maka dengan ini saya, T.O.P dan Hyun Bin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua bloggers di Malaysia, Alaska, Uganda dan seluruh dunia kalau depa paham bahasa melayu la.  I seek for forgiveness kalo ada entry aku yang melampaui batas manusia normal dan sewaktu dengannya.

Aku rasa macam baru semalam aku buka puasa untuk puasa hari pertama.  Ni dah raya.  Gila cepat masa berlalu.  Macam guna kuasa kuda kuasa spulohhh.  Tapi sebenarnya bila fikir balik, quite takut.  Takut kalau ni Ramadhan terakhir aku.  Kita bukan ada kuasa 'aku nak hidup agak-agak sampai umur 70'.  Boleh macam tu?  Tu namanya budak besar kepala mandat tak sedar diri.

Walau apa pun, dipendekkan entry, semoga raya kali ini buat korang happy dan bahagia bila dapat mengumpul duit raya dan tak bersedih bila dapat duit raya singgit je.  Pesanan aku, jangan overdose makan kuih raya.  Nanti mata berpinar nampak almond london jeeee.

Babai !

5 horlicks ais:

vampire and his lady said...[Reply to comment]

haha. sangat keji okay guna nama artis! bwahaha

Amiey White said...[Reply to comment]

itu wiwi!!!! raya awak. maafkan saya kalau ada wat salah . love you b

Saiazuan said...[Reply to comment]

salam aidilfitri :D

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

aa ade je name artis korea..alamak kena kenal la sikit2 lepas ni, kalau x, mcm kompius je yg mana satu.huhu..selamat hari rayeee..

p/s: akk dgr gk lagu korea tp x tau nama.heee

fatin hanani said...[Reply to comment]

haha style ehh setem dy hahaha

selamat hari raya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...