August 6, 2011

Luahan Perasaan - Bukan Kerja Senang Okay !

Amaran :  Pada sesiapa yang tak suka entry jiwang atau luahan perasaan dipersilakan tekan tanda pangkah dengan segala hormatnya.

Dear you...

Susah saya nak buat keputusan ni sebenarnya.  Bukan senang nak tinggalkan awak.  Bukan senang pulak nak lupakan awak.  Haish memang susah saya nak ucapkan.  Saya tau saya jumpa awak dulu baru saya jumpa dia yang baru tapi...bukan salah saya 110% !  Dia yang asyik goda saya dengan mata dia yang cantik tu.  Jangan salah faham.  Awak pun comel.  Memang saya tak nafikan hakikat tu.  Saya tak bermaksud nak curang atau jadi playgirl atau fizikalistik.  Tak dan tak !  Saya ni setia tau tapi ye la kan.  Hati kita ni kadang-kadang bukan kita yang pegang.  Saya pun tak sangka boleh jadi perkara macam ni.  Tolong jangan salahkan diri awak.  Awak tak ada yang kurang pun.  Cuma awak kurang kasi saya impak dan keangauan macam yang dia kasi pada saya.  Dia sampai dah termasuk dalam mimpi saya tapi awak tak pernah masuk pun.  Saya tunggu jugak la awak dalam mimpi saya tapi takde pun.  Tapi takpe la awak.  Apa pun saya pasti ramai lagi perempuan kat luar yang boleh sayangkan awak lebih daripada saya.  Maafkan saya ye awak.  Tapi kalau boleh saya harap awak jangan la kapel dengan sesapa lagi.  Mana la tau saya berubah hati kan.  Selagi saya tak kahwin dengan dia awak tak boleh in relationship dengan sesapa walau kat FB !  Kalo saya nampak awak get ready je la dengan wishing death awak.  Lastly saya cuma nak cakap, saya sayang kat awak !  *Buat simbol love tangan macam org Korea selalu buat.


Sorry ye Choi Jong Hun.  Awak tak cukup macho untuk saya =.='


Helo handsome. Hehe. *Cakap ala-ala jesbon.

2 horlicks ais:

waLy said...[Reply to comment]

weh aku da folo ka.ka folo aku balik tau.x folo siap ka

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

aa xkenal la mamat2 korea ni..wlwpun comel2 heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...