May 3, 2011

Aku tiru Adamaya?

Cerita kau macam Adamaya!

What??  Serious?  Frankly speaking, aku tak pernah tengok even single episodes of that drama.  Tak tahu pun jalan cerita dia macam mana sebab aku bukan pencinta drama kat tv.  But bila dah ada orang kata macam tu aku rasa macam "Crap!  Betul ke macam Adamaya?"  Tak pasal-pasal nanti kena cop takde originaliti pulak.  Aku tak pernah terfikir pun cerita tu masa starting nak buat hikayat Hafiz dengan Nick.  Starting cerita pun Nick tu is a tomboy and Hafiz tu budak manja.  Maybe part sekarang they though it looks like Adamaya.  Naa...sikit pun tak macam Adamaya.  Sedih tau korang cakap macam tu.  Penat aku fikir nak teruskan cerita tu.  Takpe la.  Apa pun enjoy reading.  Sekarang dah masuk chapter 17.  Penat tau nak fikir nak sambung cerita. *oke aku ulang ayat yang sama.  Tapi takpe la.  Kisah apa aku macam Adamaya ke Adam buah dam ke.  Asal korang enjoy baca sudah.  Till then.

May ALLAH bless :)

5 horlicks ais:

fatin hanani said...[Reply to comment]

hehe yew..asal ada org baca dan enjoy kan :D
biar la sama ka tak..apa pun am dah try sendirikan :D

fatin hanani said...[Reply to comment]

nak tgk ka cerita tu??serius...try dlu cari kat youtube..klu rasa nak tgk btoi2 gtau la..nnt fatin bagi tempt yang nak download semua tu ..sekrg x ingt :D

Wild Cherry said...[Reply to comment]

WC pon x pnh tgk gak cite adamaya tu.. Tp org ckp, cite tu smbungan dr filem i'm not single.. WC tgk, mane ada sama.. Kn watak nick ni tomboy... cite tu mane ade watak tomboy... Teruskn je menulis am..

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@fatin hanani yes i do it for my own satisfaction :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Wild Cherry memang cerita tu sambungan i'm not single tp am memang x terfikir lansung pasal cerita tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...