May 4, 2011

K-Pop ke Aiskrim Pop?

Aku dengar-dengar dah ada K-Pop wannabes ke apa dah ek sekarang ni kat Malaysia? 24:7 ke apa ntah namanya.  Salah pun lantak la.  Tak minat aku.  Group perempuan pun ada jugak.  Gula-Gula namanya.  At first aku dengar macam boleh ke nak tiru Korea punya style.  Takpe.  Kita search dulu.  Maka aku pun duk la main lompat-lompat berganti-ganti dari satu blog ke satu blog yang lain.  Ada jugak la bloggers yang dok hangat cerita pasai depa.  Bila aku tengok gambar depa...speechless!  Jatuh rahang sat.  Bukan pasai depa hensem sangat ke apa.  Dramatik sangat gambarnya.  Bukak baju lagi tu.  Adoiyai tak leleh lansung aku tengok.  Apa ke hal duk main bukak-bukak baju ni.  Ni Malaysia la.  Ke aku sekarang berada kat Alaska?  Tapi Alaska bukan tahap dingin menggigil ke?  Ah abaikan!  Awat la nak copy paste korea punya style.  Tau la sekarang banyak girl yang addict kat K-Pop.  Aku takde la addict tapi layan jugak la kadang-kadang.  Ni kira nak glamour cepat ke.  Ada sapa-sapa dak yang ada video depa punya show?  Nak tengok la sama ada setanding dengan korea punya.  Tak pun depa punya penampilan je macam K-Pop tapi sebenarnya nyanyi lagu melayu asli?  Who knows kan?  Wohoo!


Ni baru gua leleh beb.  Keh3x.  Pis!

7 horlicks ais:

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

ak xpna tw p0n sal k-pop ni..huk3!!
org citer2 ak bluuurrr~~

Inche Vampire said...[Reply to comment]

berjambu2. haha..

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@ceriteraliyana da ko minat kru je

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Inche Vampire ehe ni jambu berkerak weh

ceriteraliyana said...[Reply to comment]

ak minat kru je????yup!!mmg ak minat kru..tpi bkn d0rg jerk yg ak minat..cume kru always at the t0p

fatin hanani said...[Reply to comment]

haha ada juga yar heehe...
xpnh dgq pun fatin..
apa pun super junior tetap dihati haha

fatin hanani said...[Reply to comment]

Am nak post juga lah entry tntg ni hee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...