May 15, 2011

Migrasi Dari Lama ke Baru

Baru-baru ni ramai blogspotter (cewah!) mengeluh sebab tak boleh sign in blog. Ramai jugak yang dah maki-carut-sepak blogspot. Yela masing-masing tak hengat punya idea berlambak nak dicurahkan dan menaip untuk diabadikan dalam entry masing-masing. Sekali blogspot pulak buat hal kan. Aku takde la rasa tertekan sangat sebab bila blog unebeilebel aku tak rasa stress nak post chapter dalam MLIAB. Tak rasa apa pun sebenarnya. Tiba-tiba malam tadi aku dapat perkhabaran mengatakan blogspot dah tak terima Yahoo untuk sign in. Aku diam kejap. Fikir lima saat. Timbul dalam kepala otak yang tak berjambul. Aku tak boleh kehilangan blog! Sebab dah dua tahun lebih aku sign in pakai Yahoo. Then dapat rumours sape pakai Yahoo blognya kena delete. Dengar jugak kata Yahoo nak close dah. Ahh abaikan. Yang penting aku kena selamatkan blog aku dulu. Maka aku pun tukar la kepada gmail pulak. Nasib la line tak buat hal. Kot tak memang jenuh aku nak tunggu. So entry kali ni cuma berkisar pasal aku tukar emel nak sign in blog je. Heh. Tapi betul ke rumours yang Yahoo nak closed? Suspennnnnn *drumroll

thankxx whitemommy for the info :)

2 horlicks ais:

fatin hanani said...[Reply to comment]

am btol ka???
mcm mana nak tukar ke gmail??
kiranya klu fatin dok singin guna goggle 2 xblh la nnt??
hehe kurg faham

gtau sat..antq kat blg fatin nah hehe..tkt xpasan nnt!! :)

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@fatin hanani miscommunication n understanding. aiyoo suspen je =.='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...