May 18, 2011

Sakit Rasa Bila Cinta Tak Kesampaian

Aku baru nak bercinta. Baru nak belajar rasa berbunga-bunga bila dalam hati ada taman. Lepas frust dengan Ashraf Muslim, aku cuba elakkan dari jatuh cinta. Aku menyepikan diri buat sementara waktu. Waktu tu aku rasa love is waste of time. Bahana frust bila Ashraf bertunang dengan orang lain. Aku lupakan kejap soal love story ni. Suddenly ibarat dalam novel aku jatuh cinta lagi buat kali ke 18 ratus. Orangnya comel sangat. Tak puas pandang. Kalau aku dapat memang gigit jari la. Tapi lagi sekali macam dalam novel, cintaku kecundang di tengah jalan bila dia bawah umur daripada aku. Dia lambat lagi nak masuk 20 tahun and aku dah hampir masuk usia mengundi. Tapi takpe. Demi cintaku yang suci aku rela walaupun bawah umur. Namun kecewa masih berbekas. Masih sudikah dia pada aku ni?

Kenapa awak mesti lagi muda daripada saya, Lee Jae Jin T.T

Tapi nasib baik ada sorang ni sebaya dengan aku. Kira macam pinang dibelah kapak la sebab tua 7 bulan dari aku. How sweet!


Choi Jong Hoon, will you marry me? *blushing pakai blusher revlon

4 horlicks ais:

shahjiehan said...[Reply to comment]

jgn la sedih2..sabar eaaa

Inche Vampire said...[Reply to comment]

haha.. angau tahap tak boleh belah!

ultimate blogging challenge! haha

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/05/ultimate-blogging-challenge.html

aku paksa kau masuk!

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@shahjiehan Haha dah habis sabar ni

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Inche Vampire Warghh! boleh pulak main paksa2 =.='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...