May 16, 2011

Jum Berhijab!

Sekarang aku nak beli shawl tak payah penat-penat pergi kedai dah. Aku guna teknologi masa kini yang jimat tenaga dan tak payah penat-penat bersiap untuk keluar. Peh cakap macam hebat je kan. Guna teknologi tu maksudnya aku beli secara online. Pilih-bank in-sampai. Sebelum ni aku tak suka sangat beli barang-barang online ni. Except for novel. Kalau macam wardrobe aku tak suka beli online sebab takut ada masalah berbangkit ke, tak puas hati kualiti. Ye la kat gambar nampak lain. Dah dapat kat tangan hodoh pulak rupanya. Tapi now aku dah try la beli tapi itu pun shawl. Baju-seluar tak pernah try lagi. Kalau sesiapa yang suka pakai shawl korang boleh stalk di FB Pretty Una atau di blog beliau. Boleh la tengok koleksi beliau. Bukan shawl saja yang dijual tapi ada jugak la some sort of tudung. Ada la nama jenis tudung tu tapi aku bukan tau sangat. Aku tengok sama je asalkan boleh tutup kepala. Bukan senang sebenarnya nak beli secara online sebab macam aku cakap tadi mungkin akan timbul rasa tak puas hati. Tapi sebab ramai yang komen puas hati dengan kualiti kain jadi aku pun trial and error. Puas hati bila dah ada kat tangan aku. So sesiapa yang berminat dipersilakan tengok-tengok. Mana la tau berkenan kan. Kot-kot dapat la aku shawl sagu hati sebab promote. Kekeke...

May ALLAH bless :)

3 horlicks ais:

Diera Tekikushika said...[Reply to comment]

aku pon da berjinak-jinak guna shawl, btw not bad jgk shawl dia...

Inche Vampire said...[Reply to comment]

buat entry tak ikhlas! haha..

shahjiehan said...[Reply to comment]

hehehheh

jom2


nmpk lagi elok sopan dan tutup aurat


jom baca dan komen Aku seorang Guru Pelatih.

saya bukan guru~ hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...