May 1, 2011

Serius menyampah tahu tak?

Serious agaknya bila la nak stop tayang cerita dari seberang.  No heart feelings no hard feelings pada sapa yang minat.  Dah jemu and jelak asyik kena tipu je.  Sometimes tak logik kot jalan ceritanya.  Duh!  Telinga aku sendiri pun sakit dengar mak aku bebel pasal cerita-cerita tu semua.  Tak puas hati tapi tengok jugak.  Tak paham aih aku.  Orang mati last-last minit boleh hidup semula.  Anak yang masa kecil kena culik then bila besar tak kenai sapa mak ayah la.  Peh meluat kot aku.  Semua jalan cerita sama je.  Walaupun aku tak tengok drama melayu jugak tapi drama Melayu is much better.  Then lagi satu aku tak paham.  Depa berlakon dalam cerita tu sembahyang cukup tapi pakai seksi maut.  Macam tak kena pulak.  Ye la cerita melayu pun ada jugak yang dalam filem je pakai sopan tapi kat luar seksi maut gak tapi ye la diorang berjaya fake kan konon dalam drama macam real je diri diorang sebenarnya alim.  Kita pun nganga je la tengok.  Tapi way much better dari yang seberang.  Adoiyai stop la kot.  Cerita dari sana.  Petang sampai tengah malam pun ada.  Bosan =.='




Kornea mata aku tak boleh tengok dia nie :|

This one is exception.  Aku suka tengok cerita ni.  Senang kata cerita manusia normal.

5 horlicks ais:

Wild Cherry said...[Reply to comment]

Wahaha kt sini pon ade horlicks ais ka... A'a la byk sgt drama dr seberang kn.. Time cuti skolah pon msti ade gak cite lagenda slalu sgt diulang.. da naek jemu je tgknye

Inche Vampire said...[Reply to comment]

hate tht seberang stry.urgh

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Wild Cherry Tau takpe. bosan kot tengok cerita spesies camtu. tak logik =.='

Amanie Ashraff said...[Reply to comment]

@Inche Vampire Alergi gila kot aku

fatin hanani said...[Reply to comment]

haha awal2 x faham sgt am tulis pasal apa..sekrg dah faham hehe
biasa la 2 pengarah depa 2 idea xdak...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...